iPhone 6 resmen tanıtıldı- İşte yeni iPhone 6

iPhone 6 resmen tanıtıldı- İşte yeni iPhone 6
iPhone 6 ile beraber Apple’ın yeni işletim sistemi iOS 8 de görücüye çıkarken, iOS 8 işletim sistemi iPhone 4S ve üzeri modeller tarafından yararlanılabilinecek.

Apple her yeni model telefonunu tanıttığı etkinliği, iPhone 6 için saatler önce gerçekleşti. Bu sezon da şirketin yeni telefonu için neler çıkaracağına dair çok sayıda söylenti dolaşırken, söyletilerin aksi bi durumla karşılaşılmadı. iPhone 6 basına sızan fotoğraflardan farklı olmadan kullanıcılara sunulacak.

Kaliforniya'daki Apple etkinliğinde tanıtılan iPhone 6 tüm dünyada teknoloj meraklıları tarafından tam not aldı.Apple ana sayfasında geri sayımla duyurulan lansman muhteşem bir geceyle tanıtıldı.




İşte iPhone 6!

4.7 inç'lik iPhone 6'nın Eylül'de tanıtılması beklenirken. 5.7 inç'lik model ise daha sonra piyasaya sürülmesi fakat tanıtım ının aynı anda yapılması bekleniyor.

GI analisti Chi Kuo, iPhone 6’nın 4.7 inç ekranı olacağını söylüyor. Şimdiye kadar, diğer iphone varyasyonlarından önce de tahminlerini açıklayan Kuo, hiç yanılmadı. Kuo’nun Apple’ı en çok eleştirdiği yön ise ram… Yeni nesil tüm android telefonların, 2 veya 3 GB ram ile piyasaya sunulduğunu belirten KUO, iPhone 6’nın 1 GB ram’le çıkacağını söyledi.

Apple’da, Samsung izleri

Apple, şimdiye kadar çıkarttığı tüm telefon modellerinde zariflik ve incelikten giderdi. Ancak iPhone 6 ile birlikte radikal bir karara imza attılar. iPhone 6’nın kasası ince çerçeve ve geniş ekranla geliyor. Alışılmış iPhone kasalarına oranla daha geniş olan iPhone 6’nın performansı merakla bekleniyor.

iPhone6’da kamera performansı nasıl olacak?

iPhone6’nın kamerasıyla ilgili henüz resmi bir açıklama gelmezken, yeni kameranın 8 megapiksel olacağı ve 5S’e göre merceğinin değişeceği söyleniyor. iOS ‘in ana özellikleri sağlığımızla ilgili olacak. iOS8 ile birlikte telefonumuz tansiyonumuzu ölçecek, kilo kontrolümüzü yapacak, hastalık geçmişimizi tek dokunuşta ekrana yansıtacak. iOS 8, sağlığın olduğu her yerde olacak.