İphone 6’nın Altın, Gümüş Ve Gri Renklerde Olacağı İddia Edildi

İphone 6’nın Altın, Gümüş Ve Gri Renklerde Olacağı İddia Edildi

Fransa’nın ünlü teknoloji sitesi nowhereelse.fr, Eylül ayında piyasaya çıkması beklenen iPhone 6’nın gümüş, altın ve gri renklerde üretileceğini iddia etti.
Geçtiğimiz günlerde iPhone 6’nın 9 Eylül’de tanıtılacağını ileri süren nowhereelse.fr adlı teknoloji sitesi bugünkü haberindeyse iPhone 6’nın gümüş, altın ve gri renklerde olacağını açıkladı. iPhone 6’ya ait olduğu iddia edilen 3 renkte telefon kasasının fotoğrafını yayınlayan nowhereelse.fr, haberde ayrıca yeni telefonun ses kalitesinin bir önceki serilere göre daha üst seviyede olacağını belirtti.
Fransız internet nowhereelse.fr, geçtiğimiz günlerde de güvenilir kaynaklardan elde ettiği bilgilere göre iPhone 6 tanıtımının 9 Eylül’de olacağını iddia etmişti. Site haberinde iPhone 6’nın özelliklerini gösteren bir fotoğraf yayınlamıştı ve iPhone 6’nın ekran kısmının olduğu yerde 9 Eylül Salı saat 09:41 yazdığı görülmüştü.
Sonbaharda piyasaya çıkması beklenen iPhone 6’nın 5.5 inç büyüklüğe, iOS 8 işletim sistemine ve 13 megapiksel kameraya sahip olması bekleniyor.