İphone kullanıcılarına müjde!

İphone kullanıcılarına müjde!

Firmanın eylül ayında gerçekleştireceği etkinlikte, iPhone 6s ve 6s Plus'ı ilk kez görücüye çıkaması bekleniyor. Bazı söylentiler, bu modellerin yanında bir de iPhone 6c'nin duyurulacağını iddia ediyor. Bunları tabii ki bekleyip göreceğiz. Şimdi ise, yeni ürünlerin muhtemel ön sipariş ve çıkış tarihlerinden söz edelim.

Önceki yıllara baktığımızda, Apple'ın eylül ayında yeni telefonlarını duyurduğunu ve duyurudan birkaç gün sonra da satışlara başladığını biliyoruz. Aynı yöntemin bu sene de devam etmesi bekleniyor. The Michael Report ve iGeneration sitelerinin iddiasına göre Apple, telefonları 9 Eylül'de görücüye çıkaracak, 18 Eylül itibarıyla ön siparişler başlayacak ve 25 Eylül itibarıyla da telefonun satışları gerçekleşecek.

Teknolojiseverlerin yeni telefonları Apple'ın online mağazası üzerinden, Verizon, Sprint, AT&T ve T-Mobile gibi operatörler üzerinden sipariş verebileceği söyleniyor. Ürünlerin ilk çıkacağı ülkeler arasında Amerika, Fransa, Almanya ve Birleşik Krallık gibi isimler var. Tabii zaman geçtikçe telefonların çıkacağı ülke sayısı da artacaktır. Burada en çok merak edilen, yeni telefonların ülkemizde ne zaman satışta olacağı...