İşe Giderken Canından Oldu

İşe Giderken Canından Oldu

Antalya’nın Kemer ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü.
Edinilen bilgiye göre, CLK Elektrik dağıtım şirketinin müteahhit firmalarından birinde ustabaşı olarak çalışan Salih Dursun (41) Antalya’dan Kemer’e enerji nakil hatları yenilemesinde çalışmak üzere kendi kullandığı 34 VR 0063 plakalı kamyonetle yola çıktı.
Salih Dursun’un kullandığı araç 13.15 sıralarında Beldibi 3 kavşağında bulunan ışıklara geldiğinde bilinmeyen bir sebeple kontrolden çıkarak önce refüje çarptı, daha sonra yolun karşı şeridine geçerek takla attı. Yol kenarındaki ağaçların altında istiflenmiş kaldırım taşlarına çarpan araçtan fırlayan sürücü 10 metre uzaktaki bir ağacın altında bulundu. Sürücü olay yerinde hayatını kaybetti.
Kazayı duyan CLK Elektrik dağıtım ve maktülün çalıştığı şirket çalışanları olay yerine geldi. Evli 3 çocuk babası olduğu öğrenilen Salih Dursun’un cenazesi, Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı Önder Şeker’in olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Kemer Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Cenazenin, burada yapılan kontrolden sonra Adli Tıp Kurumu Antalya Grup Başkanlığı’na gönderileceği öğrenildi.