Nangarhar valiliği tarafından yapılan açıklamada 2 ay önce kaçırılan yaklaşık 300 köylünün akıbetinin bilinmediği ve bu köylülerin IŞİD militanları tarafından öldürülmüş olmasından endişe edildiği belirtildi.
Nangarhar ili Achin ilçesi köylerinden IŞİD tarafından toplanarak götürülen 300’e yakın köylünün bir kısmının önde gelen aşiretlerin üyeleri oldukları bazılarının fidye karşılığı serbest bırakıldığı belirtilirken, ilçe yönetim komitesinden Zabihnullah Zamari bu köylülerin halen IŞİD'in bölgedeki hapishanelerinde tutulduğunu bazılarınınsa infaz edildiğini öğrendiklerini söyledi.
IŞİD 300 köylüyü esir tutuyor
Terör örgütü IŞİD'in barbarlığı Afganistan'a kadar uzandı. IŞİD Horasan Eyaleti kolu ülkenin doğusundaki Nangarhar ilindeki 8 köyden toplam 300’e yakın köylüyü esir tutuyor.
YORUM EKLE
1
CHP'de yeni delegeler belirlendi
2
Şimdi de onlar göç ediyor
3
Yurtdışına parayla çıkanlar dikkat
4
Bankalarda "6 sıfır" yoğunluğu
5
Ağaca asılan kutudan iletişim!
6
Yerli otomobilde son durum
7
Sur'dan esnaf göçü de başladı
8
iPhone 7c seri üretime başlıyor!
9
Çay ocağına 'silah' baskını!
10
Genç kızdan polise duygulandıran mektup
SIRADAKİ HABER