İslam Hukuku Profesöründen Başkan Ergün’e Övgü

İslam Hukuku Profesöründen Başkan Ergün’e Övgü

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) İlâhiyat Fakültesi İslâm Hukuku Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Yıldırım, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e “Bizlerin gözünde siz siyasetin dindarlarındansınız. Kamu mallarını layığıyla kamu yararına kullanan sizin gibi siyaset adamlarına teşekkür ediyoruz” dedi.
Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) İlâhiyat Fakültesi İslâm Hukuku Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Yıldırım, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaret etti. Başkan Ergün’e ‘Yüce Kuran’ adlı açıklamalı-yorumlu meal kitabını hediye eden Yıldırım, İslam’ın en iyi şekilde anlatılması için çalışma yaptıklarını söyledi.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, DEÜ İlâhiyat Fakültesi İslâm Hukuku Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Yıldırım, Manisa Hafızlar ve Mevlithanlar Derneği Başkanı Ali Gülfidan ve Yunusemre Belediyesi Meclis Üyesi Hüseyin Köroğlu’nu makamında ağırladı. Ziyarette Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu da hazır bulundu. Başkan Ergün’e ‘Yüce Kuran’ adlı açıklamalı-yorumlu meal kitabını hediye eden Yıldırım, “Bu bizim 4. baskımız. Bin yıllık Türk tarihinde ilk defa Türkçe anlaşılır bir meal çalışması. Hep bir IŞİD kafası hakim. Bu nedenle tevhit, akıl ve ahlak anlayışına göre yapılmış bir kitap” dedi. Yıldırım, kitapta kendisinin yanı sıra Prof. Dr. Abdülkadir Şener ve Prof. Dr. Cemal Sofuoğlu’nun da imzasının bulunduğunu söyledi.
SİYASETİN DİNDARISINIZ
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü de çalışmaları nedeniyle takdir ettiklerini belirten Prof. Dr. Yıldırım, “Bizlerin gözünde siz siyasetin dindarlarındansınız. Kamu mallarını layığıyla kamu yararına kullanan sizin gibi siyaset adamlarına teşekkür ediyoruz” dedi. Ziyaretleri nedeniyle Yıldırım ve beraberindekilere teşekkür eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, ‘Yüce Kuran’ adlı açıklamalı-yorumlu meal kitabının hazırlanmasında emeği geçen tüm akademisyenlere Prof. Dr. Mustafa Yıldırım nezdinde tebriklerini iletti.