İsmail Kartal‘dan bomba transfer

İsmail Kartal‘dan bomba transfer
Eskişehirspor'dan Erkan Zengin'i transfer etmek istediklerini açıklayan Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal hücuma yönelik bir isim daha alabileceklerini söyledi.

İşte İsmail Kartal'ın o açıklamaları...

ERKAN ZENGİN VE BİR İSİM DAHA

Transferle ilgili bildiğiniz gibi Erkan konusu var. Başkanımız söyledi ben de ''Alabiliriz'' dedim. Bu dönemde transferde bir oyuncu daha olabilir. Takip ediyoruz, araştırıyoruz ama kesin bir şey yok. Bir tane daha hücumsal olarak oyuncu bakıyoruz, araştırıyoruz. Buna başkanımız, yöneticilerimiz karar verecek. Devre arası transfer zordur. Kesin diye birş şey yok ama bakıyoruz.

DIEGO VE EMENIKE İÇİN AÇIKLAMA

Diego ile bir 24 kişilik bir kadroya sahibiz. O da bizim oyuncularımızdan. O da buraya adapte oluyor. Ligde oynadı, kupada oynadı. Çalıştığı sürece her an oynayabilir. Emenike bir an önce oynamak, gol atmak istiyor. Her oyuncu gibi dışarıda kaldığında tepki gösterebilir. Bu ilk de olmayacak, son da olmayacak.

Bir oyuncuyu kaybetmek çok kolaydır. Biz teknik adamlar olarak oyuncuları kazanmalıyız. Biz 3 transfer yaptık. Caner'i, Alves'i, Emenike'yi transfer ettik. Emenike'nin kalbi çok temiz bir çocuk. Benim hiçbir oyuncu ile aramda sorun olmaz. Biz bir aileyiz.

BURSASPORLU OZAN TUFAN İÇİN NET SÖZLER

Ozan Tufan genç, önü açık bir oyuncu. Başkanım bana sordu. Biz de konuştuk, olabileceğine karar verdik. Biz teklifimizi yaptık. Onların teklifi de ortada. Şimdilik zor gibi görünüyor.