İsmetpaşa Caddesi İçin Anket Yapılacak

İsmetpaşa Caddesi İçin Anket Yapılacak

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan İsmetpaşa Caddesi’nin geleceği için anket yapacaklarını ve bu yöntemle alınacak kararın uygulanacağını belirtti.
Uşak’ın en önemli caddesinde alınacak kararın vatandaşlara ve esnafa ait olmasının en uygunu olacağını aktaran Cahan, bu yöntem ile çözüme kavuşmanın da sağlıklı olduğunu bildirdi. Caddede yapılan sürekli değişimlerin vatandaşlarda rahatsızlık oluşturduğunu dile getiren Cahan, “ Caddemiz ilimizin en işlek alanlarından birisi konumunda yer alıyor. Ama bugüne dek maalesef çok farklı aşamalardan geçerek değişim kaydedildi. Son olarak araç trafiğine kapatılan caddemizde artık değişimleri vatandaşımızın istekleri doğrultusunda yapacağız” dedi.
İsmetpaşa Caddesi’nin her gün on binlerce kişinin uğrak alanı olduğunun altını çizen Cahan, böylesine önemi olan bir noktada verilecek kararın halk tarafından olmasının en doğrusu olacağına dikkat çekti. Kentte İsmetpaşa Caddesi’ne alternatif alanların kendi dönemlerinde ortaya çıkacağını da söyleyen Cahan, “ Belediyemiz ilimizin markalaşması ve güzelleşmesi yönünde çalışmalar yapmaktadır. Bu çalışmaların içinde imaj projeleri de söz konusudur. Kentimizde kentsel dönüşüm ve kent park projeleri gibi projeler caddenin yükünü de gelecekte azaltacaktır” ifadesini kullandı.