İspanya - Avustralya maçının golleri (TIKLA İZLE)

İspanya - Avustralya maçının golleri (TIKLA İZLE)

Gruptan çıkma şansı kalmayan Avustralya ile İspanya grubun son maçında karşı karşıya geldi.

Düşük tempoda oynanan mücadelenin ilk yarısı orta alan mücadelesi şeklinde geçti. Maçın ilk yarısında topa daha çok hakim olan ve oyun kontrolünü elinde bulunduran İspanyollar, David Villa ve Jordi Alba ile pozisyonlar yakalasa da değerlendiremedi.

İlk yarının sonlarında ataklarını sıklaştıran İspanya, 36. dakikada David Villa ile öne geçti. Sol taraftan gelişen atakta Juanfran'ın yaptığı ortaya Villa şık bir vuruşla topu ağlara gönderdi. David Villa, attığı bu golle 3 ayrı Dünya Kupası'nda gol atan dördüncü İspanyol oyuncu oldu.

Geri kalan dakikalarda başka gol olmayınca Matadorlar soyunma odasına 1-0 önde girdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısı da düşük tempoda oynandı. 68. dakikada gelişen İspanya atağında atılan arapasıyla kaleciyle karşı karşıya kalan Fernando Torres, topu ağlarla buluşturdu ve skor 2-0 oldu.

Juan Mata, karşılaşmanın 82. dakikasında skoru belirleyen golu kaydetti ve karşılaşmadan 3-0 galip ayrılan İspanya turnuvayı galibiyetle noktaladı.

Bu sonuç ile İspanya, grubu 3 puanla üçüncü sırada tamamlarken, Avustralya turnuvayı puansız ve grup sonuncusu olarak bitirdi.

AVUSTRALYA-İSPANYA: 0-3
Stat: Baixada Arena
Hakemler: Nawaf Shukralla, Yaser Tulefat, Ebrahim Saleh
Avustralya: Maty Ryan, Ryan McGowan, Matthew Spiranovic, Alex Wilkinson, Jason Davidson, Matt McKay, Mile Jedinak, Oliver Bozanic (Dk. 72 Mark Bresciano), Mathew Leckie, Tommy Oar (Dk. 61 James Troisi), Adam Taggart (Dk. 46 Ben Halloran)
İspanya: Pepe Reina, Juanfran, Raul Albiol, Sergio Ramos, Jordi Alba, Xabi Alonso (Dk. 83 David Silva), Koke, Santi Cazorla (Dk. 68 Cesc Fabregas), Andres Iniesta, David Villa (Dk. 56 Juan Mata), Fernando Torres
Goller: Dk. 36 David Villa, Dk. 69 Fernando Torres, Dk. 82 Juan Mata (İspanya)
Sarı kartlar: Dk. 62 Sergio Ramos (İspanya), Dk. 90+2 Mile Jedinek (Avustralya)




BREZİLYA KAMERUN MAÇIN GOLLERİ (TIKLA İZLE)


HOLLANDA ŞİLİ MAÇIN GOLLERİ (TIKLA İZLE)

MEKSİKA - HIRVATİSTAN MAÇIN GOLLERİ (TIKLA İZLE)

İSPANYA - AVUSTRALYA MAÇIN GOLLERİ (TIKLA İZLE)