İstanbul Muhafızları ekibiyle Zafer Plaza’da tanışmaya hazır mısın?

İstanbul Muhafızları ekibiyle Zafer Plaza’da tanışmaya hazır mısın?

Gerçek çekimlerle animasyonun birlikte kullanıldığı, 5 Ekim'de seyirciyle buluşan "İstanbul Muhafızları: Ab-ı Hayat Çeşmesi" filminin oyuncuları ve ekibinden Lemi Filozof, Merve Sevin, Gözde Mukavelat, Ali Uyandıran, Ziya Çiçek ve Berk Yaparel Bursalı sinemaseverler ile bir araya gelecek.

Film hakkında;

İstanbul Büyükşehir Belediyesi KÜLTÜR AŞ ve Neher Prodüksiyon ortak yapımı ile çizgi diziden beyazperdeye aktarılan "İstanbul Muhafızları: Ab-ı Hayat Çeşmesi" filminin çekimleri İstanbul'un tarihi ve kültürel mekanlarında yapıldı.

Hidiv Kasrı, Yerebatan Sarnıcı, Hz. Yuşa Tepesi, Büyük Valide Han, II. Mahmud Bendi, Balat sokakları ve Sultanahmet'te gerçekleştirilen çekimler, özel teknikler sayesinde animasyon karakterlerle birleştirildi.

Filmde İstanbul Muhafızları çizgi dizisinin senaristi olan Aslı'nın gümüş ustası Veli dedenin dükkanına gitmesiyle başlayan macera ve heyecan dolu olaylar anlatılıyor.

Sen de gel, hem bu muhteşem ekiple fotoğraf çekinme şansı yakala, hem de sürpriz hediyeler kazanma fırsatını yakala.

20 Ekim Cumartesi günü saat 16:00’da söyleşi gerçekleştirecek ekip saat 17:00’da ise Cinetech salonlarında film gösterimi ile tüm hayranlarıyla birlikte filmi izleyecekler.