İSTANBUL’DA LODOS İLGİNÇ GÖRÜNTÜLER OLUŞTURDU

İSTANBUL’DA LODOS İLGİNÇ GÖRÜNTÜLER OLUŞTURDU

İstanbul’da etkili olan lodos Sarıyer’de bir elektrik direğini kökünden sökerken, birçok yerde denizin taşmasına neden oldu. Lodosu eğlenceye çeviren vatandaşlar ise ilginç görüntüler oluşturdu.
İstanbul’da şiddetli lodos ikinci gününe de etkisini sürdürmeye devam ediyor. Lodos bazı semtlerde çatıları uçururken Sarıyer’de elektrik direğini kökünden kopardı. Büyükdere Caddesi üzerinde yıkılmak üzere olan elektik direğini gören vatandaşlar durumu BEDAŞ yetkililerine bildirdi. BEDAŞ yetkilileri kısa sürede olay yerine ulaşırken polis yolu trafiğe kapattı. Yetkililer, düşmek üzere olan direğe son anda müdahale ederek büyük bir faciayı önledi. Yetkililer direği yere devirerek yolun kenarına çekti. Bunun üzerine polis yolu tekrardan trafiğe açtı. Pendik’te ise deniz taştı. Denizin taşmasıyla yürüyüş parkuru su altında kaldı. Denizden taşan su yolu adete göle çevirdi.
Öte yandan, Beyoğlu Fındıklı sahilinde dalgaların boyu yaklaşık 5 metreyi aştı. Şiddetli lodos nedeniyle deniz taşarken vatandaşların yürüyüş yaptığı alan su ile doldu. Bu manzara karşısına bazı vatandaşlar fotoğraf çektirirken bazıları da dev dalgalara aldırış etmeden bisikletleriyle su birikintisinde gezdi. İki arkadaş ise bir banka oturup ıslanmalarına rağmen dalgaları izledi.
Islanmalarına rağmen dalgaları izleyen iki genç, havanın çok güzel olduğunu belirterek, “Hava çok güzel tadını çıkarıyoruz. Dalgalarda ıslatıyor ama önemli değil” dedi.