İşte İbrahim Tatlıses'in son durumu! Oğlu açıkladı

İşte İbrahim Tatlıses'in son durumu! Oğlu açıkladı

 Ahmet Tatlıses Vatan'dan gülşen Yüksel'e konuştu, babasıyla ilgili son bilgileri paylaştı...

- Babanı ameliyat sırasında neden yalnız bıraktın?

Acıbadem Hastanesi’ndeki doktorlar neler çektiğimi biliyor. 3 yıldır ağır bir tedavi görüyorum, şimdi iyi gibiyim. Hastalığım çok kötü bir hastalık değil ama ne olduğunu söylemek istemiyorum. Bugüne kadar babamı hiç yalnız bırakmadım. Ona çok düşkünüm ama şu an yanında değilim. Bu hiç kolay bir şey değil.

- Peki bu rahatsızlık nasıl ortaya çıktı?

Babamın başına gelen bu olaydan sonra kaldıramadığım bazı şeyler oldu. İçimde bir fırtına var, bunu bir türlü bastıramıyorum. Hastalığım Almaya’da ortaya çıktı. Neler çektiğimi kimse bilemez. Gece üçlerde beşlerde hastaneye giden bir insanım. Artık gider gitmez doktorlar ne yapacaklarını biliyorlar. 40 yaşına geldim genç de değilim. Urfa’da bir yeğenimiz ölmüştü, cenazesine gittim. Fenalaştım beni ambulansla İstanbul’a getirdiler. Babam Miami’de kimsesiz değil. Yanında buradan arkadaşları, oradaki dostları var. Ben de burada boş durmuyorum.

- Ne yapıyorsun?

Şimdi babamın ilk ameliyatına giren İlhan Elmacı hocanın yanından çıktım. Babamın filmlerini oradan mail atıyorlar, burada doktorlar inceliyor. Allah’a şükür şu anda bir sorun yok, her şey iyiye gidiyor.

‘Gülücüklü tweet’e kızdım’

- Tatlıses’in sol tarafındaki felç durumu bitecek mi?

Bunu konuşmak için çok erken. Ama sağlık durumu iyi. Çok da iyiye gidiyor. Haberlerde çıktığı gibi değil. Sevenleri çok dua ediyor, çok telefonlar geliyor.

- Geçen hafta isim vermeden ‘herkes haddini bilecek’ dedin. Bu sözleri kim için söyledin?

Ben bu lafı söyleyince insanlar bir tarafa yöneldi ama aslında ben başka taraflara söylemiştim. Babam daha yeni ameliyattan çıkmış, bazı insanlar Twitter’dan ‘çok iyiymiş’ yazarak yanına gülücük koyup mesajlar paylaştı. Öyle olunca dua kapılarını kapatıyorsun. Babam basit bir ameliyat olmadı. Bacağından ufak bir ameliyat değil ki ‘çok iyi’ diye açıklama yapıyorlar. Lafım onlaraydı. Şimdi sadece babamın istediği sağlıkta dönmesini istiyorum. Biz bunları hiç hak etmedik.

Ama Allah büyük. Babamızın yanımızda olması yeter. 4 yıl önce nasıl ki ‘en iyi açıklamayı babam ayağa kalkınca kendisi yapacaktır’ demiştim yine aynı inancı koruyorum.