İşte Kılıçdaroğlu'nun aday olacağı il!

İşte Kılıçdaroğlu'nun aday olacağı il!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerde milletvekili adayı olmak için İzmir 2’nci bölgeden 57’nci sıradan ön seçime girecek. Kılıçdaroğlu’nun İzmir’den aday olması İzmir örgütünde sevinçle karşılandı. CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter, Kemal beyin kendisini arayarak bu haberi verdiğini ve Ankara’ya çağırdığını belirterek Kılıçdaroğlu’nun İzmir’den aday olmasına çok sevindiğini ifade etti. Kılıçdaroğlu’nun kendisini onurlandırdığını söyleyen Serter, “7 Haziran’da Kılıçdaroğlu’nu inşallah Başbakan olarak seçimlerden çıkartmış olacağız” dedi.
Kılıçdaroğlu’nu 25 Mart’ta İzmir’de ağırlayacaklarını söyleyen Serter, Genel Başkanlarını buradan başbakan olarak çıkartacaklarının altını çizdi.

AZİZ KOCAOĞLU DAVET ETMİŞTİ
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na İzmir’den aday olması için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu teklif götürmüştü. 7 Haziran’da yapılacak genel seçimlere İzmir’den girme kararı alan Kılıçdaroğlu, Aziz Kocaoğlu’nun davetini geri çevirmemiş oldu. Ayrıca konu ile ilgili yarın saat 13.00’da CHP İzmir İl Başkanlığında bir toplantı gerçekleştirilecek.