İyi başla iyi bitir Timsah'ım

İyi başla iyi bitir Timsah'ım

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarının ilk, sezonun 17'nci haftasında deplasmanda Torku Konyaspor ile karşı karşıya gelecek.Saat 19:00'da başlayacak olan mücadele LİG TV'den canlı olarak yayınlanacak.

ÜSTÜNLÜK BURSASPOR'DA

Torku Konyaspor ile deplasmanda oynayacak olan Bursaspor, rakibine karşı son 10 maçta üstünlük sağlamayı başardı. Yeşil beyazlılar, son on maçta rakibi karşısında 5 galibiyet 3 yenilgi ve 2 beraberlik alırken, 8 gol atıp, kalesinde ise 5 gol gördü. Bursaspor son 6 maçında 3 galibiyet, 2 beraberlik alırken, 15 gol atıp kalesinde 9 gol gördü. Torku Konyaspor ise son 6 maçında 3 mağlubiyet, 1 galibiyet 2 bereberlik alırken, 4 gol atıp kalesinde ise 13 gol gördü.

COŞKUN YÖNETECEK

Saat 19.00'da Konya Büyükşehir Beledisi Stadı'nda oynanacak Torku Konyaspor-Bursaspor maçını Mustafa İlker Coşkun yönetecek. Coşkun'un yardımcıları Volkan Nariç, Cemal Bingöl, 4'üncü hakem Hakan Akmısır ve çizgi hakemleri ise Alper Ulusoy ile Erkan Engin olacak.

EKSİKLERİ VAR

Bursaspor'da kart cezalısı olan Ertuğrul, Josue ve Avustralya Milli Takımı ile ülkesine giden Aziz Eraltay bu maçta forma giyemeyecek.

BURSASPOR İLKER COŞKUN'LA KAYBETMEDİ

Saat 19.00'da start alacak müsabakayı hakem Mustafa İlker Coşkun yönetecek. Konuk takım Bursaspor bugüne kadar Mustafa İlker Coşkun yönetimindeki 4 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik aldı. Ev sahibi Torku Konyaspor ise Coşkun ile çıktığı 10 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik, 7 mağlubiyet aldı.

AYKUT KOCAMAN, ŞENOL GÜNEŞ'E KARŞI ÜSTÜN

Teknik direktörler Şenol Güneş ve Aykut Kocaman arasında oynanan 10 müsabakada ise Aykut Kocaman 4, Şenol Güneş 3 kez galibiyet sevinci yaşadı. İkili arasında oynanan 3 maç ise beraberlikle sonuçlandı.

Bursaspor'un muhtemel 11'i ise şöyle: Harun Tekin, Emre Taşdemir, Renato Civelli, Serdar Aziz, Şener Özbayraklı, Ozan Tufan, Fernando Belluschi, Volkan Şen,Bakambu,Samuel Holmen,Jose Fernandao