İYİ Parti Genel Başkanı Akşener: "Karpuz gibi bölündük"

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener: "Karpuz gibi bölündük"

Akşener  halkın nabzını tutmak ve sorunlarını dinlemek için geldiği Yüksekova’da partililer tarafından karşılandı. Cengiz Topel Caddesi’nde boynunda Türk bayraklı atkıyla esnafı ziyaret eden Akşener, Türkiye’nin il ve ilçelerini ayırt etmeden, hangi siyasi görüşte olursa olsun gelip, esnafı ziyaret ettiğini ve sorunlarını dinlediğini belirtti.

Akşener, ziyaretlerinde iktidarı yermediğini, kendi partisini de övmediğini belirterek, “Eskişehir’de, Antalya’da ne söylüyorsam burada da onu söyledim. Özne sadece esnaf ve problemi olan çiftçidir. Burada öğrendiğim her şeyi çarşamba günü konuşmama ekleyeceğim. Arkadaşlarımız soru önergeleri verecekler ve dikkat çekeceğiz. Ben bir muhalefet lideriyim, Mecliste grubu olan siyasi partinin genel başkanıyım. Buraya geldiğim zaman iktidar olmadığım için öncelikle sizi dinleyip, size dikkat çekmek durumundayım” dedi.

Dinlediği bu sorunları aktararak iktidarı uyaracağını ifade eden Akşener şöyle devam etti: “Şimdi müşteri, velinimettir esnaf için. Çok uzun zamandır seçmen, velinimet olmaktan çıktı. Karpuz gibi ikiye bölündük. ‘Kaşının altında gözün var, niye var?’ üzerinden yapılan siyasi mücadelenin size faydası yok. Sonuç itibarıyla bugün buradan bizi yönetenleri, sizlerin dertlerine dikkat çekmek üzere sürekli uyarmaya devam ediyoruz.”
Akşener Yüksekova’daki temaslarının ardından gittiği Hakkari’de de esnaf ziyaretlerine devam etti.