İzdivaç programı ortalığı karıştırdı!

İzdivaç programı ortalığı karıştırdı!

Televizyon dünyası bugüne kadar seyirciyi pek çok sıra dışı şov programıyla bir araya getirdi. Bunlara bir yenisini de İngiltere televizyon kanalı Channel 4 ekledi. Kanalın yapımını üstlendiği Naked Attraction adlı çöpçatanlık programı ahlâki değerleri hafife alıp, çıplaklığı özendirmeye çalıştığı gerekçesiyle oldukça tepki gördü.


İki bölümden oluşan Naked Attraction programına katılan altı yarışmacı, tamamen çıplak vaziyette kutularda karşı cins tarafından seçilmeyi bekliyorlar. Kutuların önündeki paneller açılmaya başladıkça, yarışmacıların vücutları sansürsüz bir şekilde diğer yarışmacılar ve izleyiciler tarafından görülüyor.

Televizyon eleştirmenleri tarafından ‘Televizyon dünyasının gelmiş geçmiş en kötü programı’ olarak gösterilen Naked Attraction, Twitter’da da binlerce izleyici tarafından yerden yere vuruldu.

İngiltere’nin RTÜK’ü olarak bilinen Ofcom, izleyicilerden kısa bir süre içinde çıplaklık ile ilgili 24 şikayet aldı.

MediaWatch UK adlı sivil toplum örgütünün sözcüsü program için, “Bu program televizyon tarihinin başına gelen en kötü şey, tavsiye edilecek bir tarafı yok!” şeklinde konuştu.