İzgioğlu: "olaylar Açık Bir Kalkışma Provasıdır"

İzgioğlu: "olaylar Açık Bir Kalkışma Provasıdır"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, yaşanan olayların açık bir kalkışma provası olduğunu belirterek, "Bu olaylar, tedbir alınmazsa büyük felaketin öncüsü konumundadır” dedi.
Başkan İzgioğlu, Suriye’nin bir Kobani bölgesindeki İŞID saldırıları bahane edilerek Türkiye’de meydana gelen olaylarla ilgili bir değerlendirmede bulundu. İzgioğlu şunları söyledi:
“İçeride ve dışarıda yürütülen sürecin birbirinden bağımsız olmadığı açıktır. Meydana gelen olaylar açık bir kalkışma provasıdır ve ihanet politikasının ürünüdür. Teröristleri ödüllendiren teslimiyetçi anlayışın eseridir. Ve bu olaylar, yıllardır planlanan büyük felaketin öncüsü konumundadır. Asıl hedef bellidir. Büyük İsrail’in kurulması için sözde Kürdistan’ın kurulması gereklidir. Bunun için de Türkiye’nin bölünmesi yakın hedef haline getirilmiştir. Patronlar ve uşaklar, malum hedefe ulaşana kadar kirli ve kanlı süreci çalıştırmaya devam edeceklerdir.”
MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu açıklamasında şunları kaydetti:
“Bugün yaşananlar Türk milliyetçilerinin hiç şaşırmadığı ve yıllardır ikaz ettiği bir süreçtir. Maalesef yine haklı çıktık. Milliyetçi Hareket Partisi ve onun Lideri Sayın Devlet Bahçeli yıllardır siyasi iktidarı uyardı; ‘terörle mücadele edin, müzakere etmeyin’ dedi. Ama acıdır ki gelinen noktada ihaneti resmi politikaya dönüştürdüler. İşin özeti şudur: İt ile yatanlar bugün bit ile kalkıyor ama ne yazık ki faturayı aziz Türk milleti ödüyor.”
“İsyanın cezası bellidir. İhanet tavize doymaz" diyen İzgioğlu açıklamasını şöyle bitirdi:
"Birkaç çapulcuyu ve arkasındaki kirli odakları incitmemek için milyonlarca vatandaşın can ve mal güvenliğini, devletimizin bekasını tehlikeye atanlar, en az onlar kadar suçludur. Sokakları, meydanları işgal eden, vatandaşın, devletin malını yağmalayıp talan edenler, halkımızı temsil etmemektedirler. Elinde silah, dilinde küfür, gözünde ihanet olmayan, barış ve huzurdan yana olan her vatandaş başımızın tacıdır. Allah’ın izniyle kardeşliğimizi sonsuza dek yaşatacağız. Sağduyu esastır. Vatandaşlarımızın tuzağa düşmeyeceğine inanıyoruz. Güvenlik güçlerimizin ortaya koyduğu mücadelenin en kısa zamanda sonuç almasını temenni ederken asıl önemlisi, siyasi iradenin ihanet sürecine son vermesini, ‘Açılım zarar görmesin’ diyerek güvenlik güçlerimizden aldığı yetkiyi derhal geri vermesini bekliyoruz. Diğer taraftan bütün bu tablodan sorumlu olan zihniyete hala rahmet gözüyle bakan varsa, onları da adaleti şaşmaz Yüce Allah’a havale ediyoruz.”