İzmir'de patlama! Şehit ve yaralılar var!

İzmir'de patlama! Şehit ve yaralılar var!

İzmir Adliyesi'nin hakim ve savcıların kullandığı C Kapısı önüne mesai çıkışı sırasında bomba yüklü araçla gelen 3 teröristi güvenlik güçleri fark etti. Güvenlik güçleri müdahale edince teröristler bomba yüklü aracı infilak ettirdi. Adliyenin yanı sıra iş merkezlerinin de yoğun olduğu bölgedeki binalarda büyük hasar meydana gelirken, güvenlik güçleriyle teröristler arasında çatışma çıktı. 
Anadolu Ajansı'nın son geçtiği bilgiye göre 1 polis memuru ve 1 adliye çalışanı şehit oldu.

"Avukatlar da o kapıyı kullanıyor"
İzmir Baro Başkanı Aydın Özcan'ın CNN TÜRK canlı yayınında verdiği bilgilere göre patlamanın olduğu kapı sadece hakim ve savcıların geçtiği bir kapı değil vatandaşların ve avukatların da giriş çıkış yaptıkğı bir nokta. Adliye içinde de bir koşuşturmacanın olduğu söyleyen baro Başkanı, "adliye içerisindekiler güvenli bir bölgeye alınıyor" dedi. 
Siyah montlu, beyaz bereli
AA'nin haberine göre Manas Bulvarı Salhane dere kenarında inceleme yapan polis ekipleri, bölgeye trafik akışını kesti. Giriş ve çıkışları kontrol altına alan polis, siyah montlu, beyaz bereli ve 1,65-1,70 metre boyundaki bir şüpheliyle ilgili çalışma başlattı. Bu arada, patlamanın yaşandığı yerin yakınında şüpheli bir paketin daha olduğu öğrenildi.

2. TERÖRİST DE ÖLDÜRÜLDÜ
İlerleyen dakikalarda ise polisle çatışmaya giren 2. terörist de öldürüldü. Öldürülen teröristin fotoğrafı sosyal medyada da paylaşıldı.

TRAFİK AKIŞI KESİLDİ, POLİS 1 ŞÜPHELİYİ ARIYOR
Manas Bulvarı Salhane dere kenarında inceleme yapan polis ekipleri, bölgeye trafik akışını kesti. Giriş ve çıkışları kontrol altına alan polis, siyah montlu, beyaz bereli ve 1,65-1,70 metre boyundaki bir şüpheliyle ilgili çalışma başlattı.
Bu arada, patlamanın yaşandığı yerin yakınında şüpheli bir paketin daha olduğu öğrenildi.
Bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.