Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Asayiş

İzmir Emniyeti’nde görev değişimi!

İzmir'de aralarında ilçe ve şube müdürlerinin de bulunduğu 99 rütbelinin görev yerleri değişti.

Yayınlanma:

Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya’nın talimatı ile hazırlanan ve Vali Vekili Mustafa Harputlu’nun imzaladığı tayinlerde, 13 ilçe ve 9 şube müdürü ile birlikte toplam 99 rütbelinin görev yeri değişti.

Ülke genelinde yapılan şark tayinlerinin ardından, İzmir Emniyet Müdürlüğü’de il içi tayinleri yapıldı. Dün gece geç saatlerde duyurulan tayinlerde 13 ilçe ile 9 şube müdürü ile birlikte toplam 99 rütbeli yeni görevlere atandı. İzmir’e Emniyet Müdürü olarak atandıktan sonra kendi ekibini kuran Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya’nın onayı ile hazırlanan tayin listesinde, Bornova İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne Zeki Sezer, Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne Özer Yılmaz, Tire İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne Cihan Pehlivan, Menderes İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne Ali Kumdakcı, Karabağlar İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne Harun Özcan, Kınık İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne Mahmut Muçlu, Seferihisar İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne Hüseyin Genç, Karaburun İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne Cemal Saatçi, Foça İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne Yunus Çakmak, Dikili İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne Bülent Yezek, Urla İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne Oğuzhan Şahin, Çiğli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne Murat Yeşilyurt ve Beydağ İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne Hakan Arık atandı.

İlçe Emniyet Müdürlerini yanı sıra aralarında Organize Suçlarla Mücadele, Devlet Büyükleri Koruma ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nün de bulunduğu 9 şube müdürü de Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya tarafından değiştirildi. Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne Şevket Canıtez, Devlet Büyüklerini Koruma Şube Müdürlüğü’ne Ahmet Uslu, Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü’ne Celal Özbilge, Ulaştırma Şube Müdürlüğü’ne Özgür Duman, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’ne Vedat Kırpık, Bakım Onarın Şube Müdürlüğü’ne Tuncay Taşkaya, Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne Bahadır Yeşiltepe, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’ne Gürcan Görgülü, Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü’ne Tolga Özel atandı. İlçe ve şube müdürlerinin yanı sıra 26 emniyet ilçe ve şube müdür yardımcının da bulunduğu 71 emniyet amiri, komiser ve komiser yardımcısının da görev yeri değişti. Görev yeri değişen personelin önümüzdeki hafta yeni görev yerlerinde başlayacakları bildirildi. 

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler