İzmir İl Müdürleri Nijer Heyetine Sunum Yaptı

İzmir İl Müdürleri Nijer Heyetine Sunum Yaptı

Türk Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy’un davetlisi olarak İzmir’e gelen Nijer Cumhuriyeti Ticaret ve Sanayi Bakanı Alma Aumarau İzmir Kaya Termal Hotel’de kurumların İzmir İl Müdürleri ile biraraya geldi.
Nijer Cumhuriyeti Ticaret ve Sanayi Bakanı Alma Aumarau, toplantıda; "Bizler Nijer Hükümeti olarak Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kurumlarını ve kurumların çalışma sistemlerini örnek alıyoruz. Nijer Cumhuriyeti, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Kurumlarını örnek alarak gelişecektir. Kurumlar arasında protokoller yaparak ilişkilerimizi daha da güçlendireceğiz. Nijer halkı ve Türk halkı inanıyorum ki, her iki devlet ve her iki halk arasındaki ilişkiler her daim var olacaktır ve her iki ülke de dost ve müttefik ülke olacaktır" dedi
İZMİR İL MÜDÜRLERİ TOPLANTIYA TAM KADRO KATILDI
Toplantıya İzmir İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, İzmir İl Emniyet Müdür Yadımcısı Ersin Aktaş, Toprak Mahsulleri Ofisi İl Müdürü Ömer Aykut, TCDD 3.Bölge Müdür yardımcıları Murat Bakır ve Muhsin Keçe, Sosyal Güvenlik Kurumu İzmir İl Müdür Yardımcısı Remzi Aybuğa, İzmir İl Turizm Müdürü Abdulaziz Ediz, KOSGEB Müdürü Oguz, TRT İl Müdürü Muharrem Acar, İzmir üniversitelerini temsilen toplantıya İzmir Yüksek Teknolojı Ünüversitesi Rektörü Prof Dr Mustafa Güden katıldı İzmir basınını temsilen Star Ege Bölge Müdürü Ahmet Kaplan ve Yenigün Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Eyüphan Gündoğdu katıldılar.