Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Asayiş

İzmir’de büyük uyuşturucu operasyonu

İzmir genelinde düzenlenen uyuşturucu operasyonuna toplam 702 personel katıldı. Operasyonda çok sayıda silah ve 20 kilo esrar maddesi ele geçirilirken, 22 kişi de gözaltına alındı.

Yayınlanma:
İzmir’de büyük uyuşturucu operasyonu

Edinilen bilgiye göre, İzmir İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce, İzmir genelinde Narko Sokak-3, Narko-İlçe ve Narko-Metruk Uygulaması yapıldı. Uygulamaya 641 ayrı noktada, 9 hava aracı (3 helikopter-6 Drone), 15 narkotik dedektör köpeği ve 264 ekipten oluşan toplam 702 personel katıldı. Operasyon kapsamında 2 bin 396 şahsın arama sorgulaması yapılırken, sorgulaması yapılan şahıslar arasından 23 şahsa uyuşturucu madde kullanmaktan, 3 şahsa ise uyuşturucu madde ticaretinden işlem yapıldı. Farklı suçlardan aranması olan 22 şahıs ise gözaltına alındı.

102 İŞ YERİ DENETLENDİ

İLGİLİ HABER Türk Silahlı Kuvvetleri Irak’ın Kuzeyindeki PKK’lı Teröristleri Etkisiz Hale Getirdi
İzmir genelinde düzenlenen uyuşturucu operasyonuna toplam 702 personel katıldı. Operasyonda çok sayıda silah ve 20 kilo esrar maddesi ele geçirilirken, 22 kişi de gözaltına alındı.

Uygulama kapsamında il genelinde iş yerleri denetime tabi tutularak 102 iş yeri denetlendi. Denetlenen iş yerlerinden 7 mekana kapalı yerde sigara içmek ve içirmekten, küçük yaşta işçi çalıştırmaktan, 2 mekan sahibine küçük yaşta oyun oynatmaktan ve ruhsatsız olarak faaliyet gösteren 3 iş yerine adli ve idari işlem yapıldı. Ayrıca, 388 araç /motosiklet sorgulaması yapılarak 44 araç/motosiklete cezai işlem uygulanırken, 12 araç/motosiklet trafikten men edildi.

ARAMALARDA SİLAHTAN UYUŞTURUCUYA DAİR HER ŞEY ÇIKTI

Operasyon sonucunda ev, iş yeri ve şahısların üzerinde yapılan aramalarda 119 adet içime hazır hale getirilmiş toplam 20 kilo 348 gram esrar, 15 gram bonzai, 10 adet ecstasy hap ve 5 gram kokain maddesi ile 199 şişe kaçak içki,1 adet ruhsatsız av tüfeği, 2 adet ruhsatsız tabanca, 5 adet av tüfeği kartuşu, 12 adet tabanca mermisi ve 2 adet şarjör, 1 adet sigaramatik ve 1 adet oyunmatik ele geçirildi.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler