İZMİR’DE MHP İL BAŞKANLIĞI İÇİN ADAYLAR BELLİ OLDU

İZMİR’DE MHP İL BAŞKANLIĞI İÇİN ADAYLAR BELLİ OLDU

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanlığı için adaylar belli olmaya başladı. Yapılacak İzmir il kongresi öncesi, Mustafa Kulaoğlu ve Hüsmen Kırkpınar başkanlık için aday olduklarını açıkladı.
15 Şubat 2014 tarihinde yapılacak MHP İzmir İl Başkanlığı kongresi için adaylarda yavaş yavaş şekillenmeye başladı. Kongre öncesi, başkanlık için aday olan bazı partililerde, il başkanlığında bir basın toplantısı düzenledi. Mustafa Kulaoğlu ve Hüsmen Kırkpınar, toplantıda yaptıkları konuşmada, il başkanlığı için aday olduklarını açıkladı.
Mustafa Kulaoğlu, 44 yıldır MHP’nin içinde olduğunu ve son zamanlarda gelişen siyasi konjonktür gereği böyle bir kararı aldığını aktardı.
Kulaoğlu, delege arkadaşları teveccüh gösterir bu kutsal davayı İzmir’de emanet ederlerse, ben değil biz olarak çalışacaklarını belirterek şöyle konuştu: "Hiçbir arkadaşımızı ötekileştirmeyeceğiz. Gerek genel seçimler gerek mahalli seçimlerde İzmir’i mecliste ve yerelde en iyi şekilde temsil ettirmeye çalışacağımızı, temsil ettirmediğimiz taktirde bir sonraki kongrede İzmir’i temsil edebilecek arkadaşlarımıza görevi teslim etmeyi de görev sayıyoruz."
Bir diğer aday Hüsmen Kırkpınar ise, konuşmalarında şunları kaydetti:
"Seçildiğim andan itibaren, ülkücüler arasında ayrılıkları, fitne, fesat ve dedikoduyu ortadan kaldırmak için, gecesi gündüzüyle, yirmi dört saat çalışan ve hizmet üreten bir il teşkilatı oluşturabilmek için aday oluyorum. Sokakta evde, mahallede, kahvede, camide kısacası her yerde, fikirlerini anlatan mücadelecidir il teşkilatına sahip olabilmemiz için adaylığımı açıklıyor ve aday oluyorum."