İzmir’de Nuri Alço Filmlerini Aratmayan Aldatma

İzmir’de Nuri Alço Filmlerini Aratmayan Aldatma

İzmir’in Bornova ilçesinde yaşayan su tesisatçısı H.A., iddiaya göre, eski eşinin kendisini arayarak "Senin kahvene uyku hapı attım. Sen sızdıktan sonra sevgilimi eve alıp sabaha kadar birlikte olduk" sözleriyle büyük bir şok yaşadı. Harekete geçen H.A., eski eşi hakkında 30 bin TL’lik tazminat davası açtı.
Türk sinemasında Nuri Alço filmlerinden alışık olunan ’gazoza uyku hapı atma’ olaylarının bir benzeri İzmir’in Bornova ilçesinde yaşandı. Su tesisatçılığı yaparak geçimini sağlayan H.A., 9 yıl önce aşık olduğu N.S. ile hayatını birleştirdi. Mutlu süren evlilikten çiftin iki de çocuğu oldu. Son iki yıldır sürekli tartışan çift, boşanmaya karar verdi. H.A.’nın şiddetli geçimsizlik nedeniyle açtığı boşanma davası, 6 ay önce sonuçlandı. Mahkeme, çocukların velayetini babaya verdi.
ESKİ EŞİNİN SÖZLERİYLE BÜYÜK ŞOK YAŞADI
Boşandıktan sonra hayatına devam eden su tesisatçısı H.A.’ya iddiaya göre eski eşi N.S.’den bir telefon geldi. Eski eşinin telefonda, "Senin kahvene uyku hapı attım. Sız sızıp mışıl mışıl uyuduktan sonra eve sevgilimi aldım. Sabaha kadar birlikte olduk" sözleri üzerine H.A büyük bir şok yaşadı. H.A., soluğu mahkemede alarak, eski eşi hakkında şikayette bulundu.
"SON ZAMANLARDA SÜREKLİ UYUKLUYORDUM"
H.A., şikayette bulunduğu dava dilekçesinde, "Son zamanlarda kahve içtikten sonra uyukluyordum. Sabah baş ağrısı ile kalkıyordum. Eşim beni uyutup sevgilisini eve alacağı aklımın ucuna gelmezdi. Beni aldatan eski eşimden 30 bin TL manevi tazminat talep ediyorum" ifadelerine yer verdi.
"MÜVEKKİLİMİN PSİKOLOJİSİ BOZULDU"
Evliliği devam ederken eşi tarafından aldatılan müvekkili H.A.’nın psikolojisinin bozulduğunu ve halen psikiyatri tedavi gördüğünü belirten Avukat Burkay Bulanık da, aldatma olayının birden fazla gerçekleştiğini düşündüklerini söyledi. Bulanık, müvekkilinin zedelenen ve tecavüze uğrayan kişiliği ve bu sebeple duyduğu elem, keder neticesinde 30 bin TL’lik manevi tazminat davası açtıklarını belirterek, "Dava açtığımız N.S.’nin telefon kayıt dökümlerini istedik. Ayrıca, müvekkilimin başka erkeklere ait evde bulduğu iç çamaşır ile uyku haplarını da mahkemeye delil olarak sunduk. Davanın ilk duruşması önümüzdeki günlerde yapılacak kahvesine uyku hapı atıp sevgilisini eve aldığını itiraf eden eski eşi N.S.’ye karşı 30 bin TL manevi tazminat davası açtı" diye konuştu.