İzmit Belediyesi’nin Köylerdeki Hizmetleri Sürdürüyor

İzmit Belediyesi’nin Köylerdeki Hizmetleri Sürdürüyor

Geçtiğimiz 30 Mart seçimleriyle birlikte İzmit Belediyesi’nin sorumluluk alanına dahil olan köylere yönelik hizmetler devam ediyor.
İzmit Belediyesi’nin bir çok birimi köylere yönelik hizmetler yaparken, Temizlik İşleri Müdürlüğü de kendi alanında faaliyetlerini sürdürüyor. Temizlik İşleri Müdürü Mustafa Şener, Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın talimatıyla 50 köyü kapsayan faaliyet planlamasını yaptıklarını belirterek, ”Ekiplerimiz köylere giderek eksikleri tespit ediyor. Köy meydanlarının temizliğinden, eskiyen çöp konteynerlerinin yenilenmesine kadar hizmetlerimiz devam ediyor. Yakında da halen Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen evsel atıkların alınmasına yönelik çalışmamız da başlayacaktır. İzmit Belediyesi olarak insan gücü ve ekipman olarak köylere de sorunsuz şekilde hizmet sunmak için hazırız” dedi.
Bu arada Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri Yenice, Çavuşoğlu, Tepebaşı ve Anbarcı köylerine giderek, buralarda eskiyen konteynerleri onardılar, kullanılmaz haldeki çöp konteynerlerinin yerine de yenilerini koydular. Yapılan çalışma için köylüler Başkan Doğan ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.