İzmit Köylerinde Eksikler Tespit Ediliyor

İzmit Köylerinde Eksikler Tespit Ediliyor

30 Mart yerel seçimlerinin ardından 50 köyün İzmit Belediyesi’nin hizmet alanına girmesiyle köylere yapılan çalışmalar ve destekler artarak devam ediyor.
İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan tarafından kurulan Muhtar Hizmet Masası ile Kırsal ve Köye Hizmet Birimi, köylünün yanında olmaya devam ediyor. Türkiye’de ilk defa kurulan Muhtar Hizmet Masası mahallerdeki çalışmaları takip edip, eksiklerin tamamlanmasına çalışırken, aynı zamanda da köylerde gerçekleştirilen tüm etkinliklerde yer alıyor. Kulfallı Köyünde düzenlenen geleneksel köy mevlidine katılan İzmit Belediyesi Muhtar Hizmet Masası Koordinatörü Mehmet Çetin ile Kırsal ve Köye Hizmet Birim Sorumlusu İsmail Gün, her zaman köylülerin yanında olduklarının mesajını verdiler. Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Vedat Yoldaş’ında katıldığı mevlitte Kulfallı Köy Muhtarı Yüksel Oğuz misafirleriyle yakından ilgilendi.
Etkinlikte konuşan Kulfallı Muhtarı Yüksel Oğuz, “Ölüsüne saygısı olmayanın dirisine de saygısı olmaz. Bizler köy halkı olarak geçmişimizle büyük onur duyuyoruz. Bu mezarlarda annelerimiz, babalarımız, ecdadımız, bizleri bugünlere getiren insanlar yatıyor. Bizler onlara saygı göstereceğiz ki evlatlarımızda bizlere saygı göstersinler” diyerek köylere yapmış olduğu desteklerden dolayı İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a teşekkür etti.