İZMİT, TAKSİ DURAKLARIYLA FARKEDİLİYOR

İZMİT, TAKSİ DURAKLARIYLA FARKEDİLİYOR

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın 6 yıl önce startını verdiği taksi duraklarına yeni bir imaj kazandırma çalışmaları çerçevesinde şehirdeki taksi durakları modern bir görünüme kavuşuyor.
Eskiden 1-2 metrekarelik derme çatma yerlerde faaliyet gösteren İzmit’teki taksi durakları çok daha kullanışlı ve modern hale geldi. Halen İzmit’in değişik yerlerindeki 13 taksi durağın yenileme çalışmasıyla modern hale geldiğini söyleyen yetkililer, ”Eskiden taksici esnafı birkaç metrekarelik yerlerde görev yapıyorlardı. Bu durum ne İzmit’e yakışıyordu ne de taksici esnafına. Belediye Başkanımızın girişimleri sonucu İzmitli taksiciler çok daha iyi şartlarda çalışma imkanı buldu” dediler.
Başkan Doğan tarafından “İzmit’in gönüllü turizm elçileri” olarak nitelendirilen taksiciler de yeni mekanlarından memnun olduklarını ifade ederek, ”Eskiden oturmakta bile güçlük çektiğimiz yerlerdeydik. Belediye Başkanımız sayesinde şimdi içinde tuvaleti, mutfağı, dinlenme yeri olan çok daha kullanışlı ve modern mekanlara kavuştuk. Kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır” diye konuştular.
Bu arada Kozluk mahallesinde bulunan Uysal Taksi de yenilendi. 4x4 metrekarelik yeni mekan içinde tuvalet, yemek yeme ve bekleme alanı bulunuyor.