Jandarma Sevgi Evleri’nde Kalan Çocuklarla Dostluk Maçı Yaptı

Jandarma Sevgi Evleri’nde Kalan Çocuklarla Dostluk Maçı Yaptı

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığında görev yapan rütbeli personel ve askerlerden oluşan heyet, Sevgi Evleri’nde kalan çocukları ziyaret etti ve onlarla dostluk maçı yaptı.
Akşam saatlerinde Şahinbey İlçesine bağlı Sevgi Evleri Yetiştirme Yurdu’na gelen jandarmalar, öğretmen ve öğrencilerle tek tek tokalaştı ve sohbet etti. Tüm tesis dolaşıldıktan sonra eşofman ve formalar giyilerek hep birlikte halı sahaya geçildi. Çekilen hatıra fotoğrafının ardından dostluk maçı başladı. Yaklaşık 90 dakika süren mücadelenin ardından Sevgi Evleri’nde kalan öğrenciler, jandarma ağabeylerini 13-11 mağlup etti.
Samimi bir ortam içerisinde gerçekleşen maçta öğrenciler son derece mutlu oldu. Öğrencilerin çoğu bu güzel etkinlik nedeniyle jandarmaya teşekkür etti ve buna benzer etkinlikleri sonraki dönemlerde de beklediklerini ifade ettiler.
Sevgi Evleri Yetiştirme Yurdu’nun Müdürü Adem Eroğu, ‘‘Jandarmamızla çok güzel bir dostluk maçı yaptık. Bu güzel faaliyet, bizleri ve öğrencilerimizi son derece mutlu etti. Öğrencilerimiz, jandarmayla yaptıkları bu maçı hayatları boyunca unutamayacaklarını ifade ettiler. Bu anlamlı etkinlik nedeniyle Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı personeline sonsuz teşekkür ederiz’’ dedi.
Maç bittikten sonra hep birlikte baklava yenildi. Sonrasında öğretmen ve öğrencilerle vedalaşan Jandarma personeli sevgi gösterileriyle Sevgi Evleri’nden ayrıldı.