Jennifer Aniston ve Justin Theroux çifti balayında

Jennifer Aniston ve Justin Theroux çifti balayında

ABD'li oyuncu Jennifer Aniston, 5 Ağustos'ta gizlice evlendiği Justin Theroux ile Bora Bora Adası'ndaki Four Seasons villalarında tatil yapıyor.

Gecelik konaklama ücretinin 12 bin 500 dolar (36 bin 130 TL) olduğu üç odalı bir villada kalan çift, güneşin ve denizin tadını çıkarıyor.

Romantik çiftin kahvaltısı, her sabah bir kano eşliğinde adaya getiriliyor. İsterlerse villalarında, isterlerse deniz kenarında kahvaltı yaparak güne başlayan çift, öğleden sonra otelin birçok ödül alan SPA'sında vakit geçiriyor.

İkiliye arkadaşları da eşlik ediyor. ABD'li oyuncular Courteney Cox, Jason Bateman ve Chelsea Handler, otel bünyesindeki villalarda kalıyor.

Jennifer Aniston, katıldığı bir televizyon programında Justin Theroux için "Beni korkutmaya bayılıyor. Bu konuda çok yaratıcı" demişti: "Bir keresinde evdeki elektrikleri kesip beni korkutmak için 20 dakika tuvalette beklemişti."

Eşini yere göğe sığdıramayan güzel oyuncu, konuşmasını "Yaptığı her şeyde çok başarılı. Muhteşem bir oyuncu, muhteşem bir komedi yazarı ve çok iyi bir sanatçı..." diyor.

Jennifer Aniston 5 Ağustos günü yakın arkadaşlarını arayıp sevgilisine bir doğum günü partisi vereceğini söylemiş, herkesi Los Angeles'taki villasının bahçesine davet etmişti. Ancak çift, beklenmedik bir şekilde davette nikâh kıymıştı.

Aktör Brad Pitt ile boşandıktan sonra aşk hayatı paparazzilerin takibi altında olan Aniston'ın daha az dikkat çekmek için böyle bir tercihte bulunduğu belirtiliyor.