Joker Türkiye fiyatı belli oldu!

Joker Türkiye fiyatı belli oldu!

Joaquin Phoenix'in başrolünde olduğu Joker, başarısız bir komedyen olan Arthur Fleck'in, zihninin psikolojik olarak yavaş yavaş tekinsiz sulara yelken açmasıyla bildiğimiz anlamıyla Joker karakterine dönüşümünü konu ediniyor.

Joker Türkiye fiyatı belli oldu

Robert De Niro, Frances Conroy, Brett Cullen ve Zazie Beetz gibi isimlerinde baş rolünü paylaştığı gram / gerilim konulu film izleyici karşısına çıkmadan önce 76. Venedik Uluslararası Film Festivali'nde ödül alarak herkesi şaşırtmıştı.

Yukarıda belirttiğimiz gibi filmi evden izlemek isteyenler için: iTunes sayesinde Türkiye fiyatı belli oldu. Hali hazırda ön sipariş sürecinde olan filmi iTunes üzerinden izlemek isteyenlerin 18,99 TL ödemesi gerekiyor.

Filmin platformda yayına gireceği tarih ise 6 Ocak 2020 olarak belirlendi. Yani, filmi sinema yerine evde izlemek istiyorsanız, iTunes üzerinden ön sipariş vererek yaklaşık 1 ay beklemeniz gerekiyor. 2 saat uzunluğundaki filmin 4K çözünürlükte izlenebileceği, Dolby Vision ve Atmos sayesinde oldukça iyi bir ses deneyimi sunacağı iTunes sayfasındaki detaylar arasında.