Justin Bieber canlı yayında soyundu

Justin Bieber canlı yayında soyundu

Justin Bieber geçen gün New York'ta katıldığı etkinlikte dünyayı şok eden  bir harekette bulundu. Herkesin gözleri önünde soyunan Justin Bieber sosyal medyada günü konusu oldu.

Salı günü New York’ta gerçekleşen ‘’Fashion Rocks’' etkinliğine katılan Justin Bieber, salona girdiğinde yuhalanmasının ardından, iç çamaşırına kadar soyununarak, Calvin Klein bokserını gösterdi. ‘’Bunları giymediğim zaman rahat edemiyorum’’ diye konuşan 20 yaşındaki şarkıcı, gecenin sunucusu Lara Stone’un şaşkın bakışları altında mavi ceketini, siyah tişörtünü ve Jean pantolonunu çıkarttı.

Soyunduktan sonra, ‘’Böyle daha iyi oldu mu’’ diye seyircilere soran Bieber, dövmelerini ve kaslı vücudunu bir kez daha sergilemiş oldu. Daha sonra tişörtünü tekrar giyen Justin, pantolonsuz olarak 23 yaşındaki şarkıcı Rita Ora’yı sahneye davet etti.

Altı yıllık aradan sonra ilk kez gerçekleştirilen ‘’Fashion Rocks’’ etkinliği bu sene, Justin Bieber, Jennifer Lopez, Nicky Minaj, Usher, Pittbull, Miranda Lambert ve diğer ünlü yıldızların katılımıyla, Brooklyn’deki Barclays Center’da gerçekleşti.