Kadıköy'de şaşırtan görüntü!

Kadıköy'de şaşırtan görüntü!
Fenerbahçe-Mersin İdman Yurdu maçında Diego Ribas bir penaltı atışından yararlanamazken, öncesinde yaşananlar dikkat çekti.

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Fenerbahçe'nin Mersin İdman Yurdu ile karşı karşıya geldiği karşılaşmanın 83. dakikasında penaltı kazanan sarı-lacivertlilerde, vuruşu kimin yapacağı uzun süre tartışıldı.

Fenerbahçe'de yedek kulübesinden oyuna dahil olan Diego Ribas topun başına geçerken, Emre Belözoğlu ve Moussa Sow da penaltıyı kullanmak için meşin yuvarlağın etrafına toplandılar. Sow, penaltıyı kendisinin atması gerektiğini arkadaşlarına söylerken, yedek kulübesinde bulunan hocasına da el-kol işaretleri ile vuruşu yapması gerektiğini anlatmaya çalıştı.

Kaleci Volkan Demirel de bu dakikada kalesini terkederek rakip ceza alanına kadar geldi ve Diego Ribas'ın penaltı atmasına arkadaşlarının izin vermesi gerektiğini belirtti. Emre'nin de onayıyla 84. dakikada topun başına geçen Diego Ribas, tribünlerin büyük desteği altında penaltıyı kullandı ancak köşeye yerden yaptığı vuruşta Mersin İdman Yurdu kalecisi Nikolai Mihaylov'u geçemedi.