KADIN MUHTARDAN MAHALLE ÇOCUKLARINA KIŞ EĞLENCESİ

KADIN MUHTARDAN MAHALLE ÇOCUKLARINA KIŞ EĞLENCESİ

Kocasinan İlçesi Seyrani Mahallesi muhtarı Gülten Özdemir, geçtiğimiz hafta içinde sömestri tatiline giren mahalle sakinlerinin ilköğretimde okuyan çocuklarını anneleri ile birlikte, Erciyes Dağı Kayak ve Kış Sporları Merkezi’ne götürdü. Muhtar Özdemir, ‘’okullarında başarılı olan öğrencileri takdir ve teşekkür almaları halinde karne hediyesi olarak, Erciyes Kayak Merkezi’ne götürüp eğlendireceğim sözünü vermiştim, bu sözümü yerine getirdim dedi.’’
Sabah saatlerinde muhtarlık önüne anneleri ile birlikte gelen çocuklar, yaklaşık 200 kişilik kafile halinde otobüslerle Erciyes Kayak Merkezi’ne hareket ettiler. Oyunlarla ve şarkılar ile başlayan eğlenceler, otobüs içerisinde seyahat boyunca da devam etti.
Erciyes Kayak Merkezi’ndeki eğlenceler, bu gezi için oluşturulan tertibatla DJ eşliğinde müzik dinlediler, şarkılar söylediler. Halaylar çektiler, oyunlar oynadılar. Daha sonra Muhtar Gülten Özdemir’in hazırladığı kızaklar ile kaydılar. Yemek olarak çocuklar ve annelerine muhtar Özdemir tarafından sucuk-ekmek ve içecek ikramı yapıldı. Çocuklar anneleri ile birlikte teleferiğe bindiler. Birçoğu hayatlarında ilk kez teleferiğe binen çocuklar ve anneleri mutluklarını Gülten Özdemir’e sarılarak gösterdiler.