Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Diğer

Aşk acısından kurtulmanın 5 yolu

Her şeyin yolunda gittiğini düşündüğünüz ilişkinizde bir gün “Ben ayrılmak istiyorum!” cümlesini duyup, dünyanızın başınıza yıkılma ihtimali de var bu hayatta. Hangimizin başına gelmedi ki?

Yayınlanma:

Yeni birine güvenmek ve kalp kırıklarınızı onarmak biraz zaman alabilir. Depresyonlardan depresyon beğenmek yerine hayat mottonuzu değiştirmeye ve kendinize biraz zaman vermeye ne dersiniz?

Çikolata terapisi

Kendinizi şımartmaya çikolatadan başlayın. Çikolatanın vücuda salgıladığı hormon ile aşık olduğunuzda salgıladığınız hormonun aynı olması bir tesadüf olabilir ama kalbinizin ve beyninizin, eski sevgilinizi düşünmesini engellemenin tek yolu buradan geçiyor.

Gardırop yenileme

Eskimiş kıyafetlerinizi gözünüzün önünden hemen kaldırın. Çünkü onunla birlikte aldığınız kot pantolonunuz ve onun sevdiği lacivert tişörtünüz tabii ki aklınızdan çıkmasını engelleyecek. Kendinize yeni kıyafetler alın ve mümkünse onun sevmeyeceği tarzda olsun.

İLGİLİ HABER Oğlunu 6 Yerinden Bıçakladı
Her şeyin yolunda gittiğini düşündüğünüz ilişkinizde bir gün “Ben ayrılmak istiyorum!” cümlesini duyup, dünyanızın başınıza yıkılma ihtimali de var bu hayatta. Hangimizin başına gelmedi ki?

Kuaför seansı

Kendinizi şımartmanın ve yepyeni bir imaja kavuşmanın açık adresi; kuaförler. Manikür ve pedikür seansının ardından, saçınızda yapacağınız ufak bir renk değişimi ve hafif bir kesim ile fazlalıklarınızdan kurtulabilirsiniz. Aman siz siz olun, marjinal değişimlere gidip, pişman olacağınız sonuçlara mahal vermeyin. Ayrıca, gözle görülür derecede yapacağınız değişimin mesajı, herhangi bir yerde karşılaşacağınız eski sevgiliniz için, depresyon olacaktır. Sadece kendinizin fark edeceği değişim, ruhunuza iyi gelecektir.

Arkadaşlarla çılgın partiler

Uzun zamandır ihmal ettiğiniz arkadaşlarınız, sizin bu mutsuz anınızda tekrar yanınızda olmak isteyecektir. Sonuçta arkadaşlar böyle günler için vardır ve hemen bir Facebook etkinliği açıp, bütün arkadaşlarınızı davet ettiğiniz bir hafta sonu eğlencesi organize edebilirsiniz. Yalnız, sakın ola ki sosyal medya hesaplarınızda “Ben çok eğleniyorum!” mesajlı fotoğraflar paylaşmayın, her ne kadar ayrılmak isteyen taraf o olsa da, sizin paylaşımlarınızı takip edecektir ve aslında eğlenmediğinizi, depresyondan kurtulmak için çeşitli yollara başvurduğunuzu düşünecektir.

Altın vuruş

Aşk acısından kurtulmanın en temel noktasına geldik. Uzun ya da kısa bir süre içerisinde kendinize gelebilmek için uyguladığınız terapi seanslarıyla onsuz günlerinize geri döndünüz ve artık “Bir sevgilim olsa” demeye başladınız. Her gün çikolata yiyemez, arkadaşlarınızla her gün çılgın partilere katılamazsınız. Birlikte romantik dakikalar geçirmek istediğiniz birini yanınızda arzulamaya başladığınız anda yapmanız gereken şey çok basit; yeni bir aşk!
 

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler