Kadlec: "bizim Hollanda’yı, İzlanda’nin Da Türkiye’yi Yenmesi Sürprizdi"

Kadlec: "bizim Hollanda’yı, İzlanda’nin Da Türkiye’yi Yenmesi Sürprizdi"

Fenerbahçe’nin Çek oyuncusu Michal Kadlec, Çek Cumhuriyeti’nin Hollanda karşısında, İzlanda’nın da Türkiye’ye karşı sürpriz sonuçlar aldığını söyledi.
FB TV’ye açıklamalarda bulunan Kadlec, EURO 2016 eleme maçları ve ligde oynayacakları Trabzonspor maçını değerlendirdi. Geçen sezon deplasmanda oynadıkları Trabzonspor maçını hatırlatan başarılı futbolcu, hafta sonu oynayacakları maçtan da galibiyetle ayrılacaklarını ifade etti.
"HOLLANDA KARŞISINDA GALİBİYET ALMAK HARİKAYDI"
2016 Avrupa Şampiyonası elemelerinde Türkiye ile aynı grupta yer alan ve grubun en önemli favorisi Hollanda’yı 2-1 mağlup ederek iyi bir başlangıç yapan Çek Cumhuriyeti’nde 90 dakika forma giyen Michal Kadlec, takım olarak çok mutlu olduklarını söyledi.
10 Ekim’de oynayacakları Türkiye maçını da değerlendiren Kadlec, "Dünya Kupası’nda üçüncülük elde eden bir takımla karşılaştık. Böyle bir takıma karşı galibiyet almak bizim için harikaydı. Hollanda gibi bir takıma karşı sahadan galip ayrılmayı bildik. Çok güzel duygular içerisindeyiz. Takım olarak çok mutluyuz. İzlanda da biz de kazandık. 2. maçımızı Türkiye’ye karşı oynayacağız. Zor bir mücadele bizi bekliyor. Buradaki atmosferi gayet iyi biliyorum. Bizim Hollanda’yı, İzlanda’nın da Türkiye’yi yenmesi sürprizdi. Türkiye’ye karşı da en iyisini yapmak istiyoruz. O maçta da 3 puan neden olmasın diyoruz" diye konuştu.
"TRABZONSPOR MAÇINI KAZANACAĞIZ"
Michal Kadlec, ligde Pazar günü deplasmanda oynayacakları Trabzonspor maçı ile ilgili ise, "Trabzonspor maçı zor olacak. Geçen sezonu herkes hatırlıyor, atmosferi biliyor. Kazanıp sonrasında şampiyon olmuştuk. Bu sezon da aynı şekilde kazanmak için sahaya çıkacağız ve kazanacağız" dedi.