Kağıtspor Yönetimi, 2014’ün Başarılarını Kutladı

Kağıtspor Yönetimi, 2014’ün Başarılarını Kutladı

2014 yılında 326 derece kazanarak büyük başarıya imza atan Kağıtspor Kulübü’nün yönetim kurulu, başarısını pasta keserek kutladı.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun amatör spor branşlarına verdiği destek doğrultusunda 2004 yılında yeniden yapılanan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü 2004 yılından günümüze; 7 olan branş sayısını 28’e, 13 olan sporcu sayısını ise 51 bin 153’e çıkarmasının yanında, bir çok spor branşında ise kazandığı derecelerle Türkiye’nin ve Kocaeli’nin gururu oldu.
Amatör spor kulüpleri arasında Türkiye’de marka kulüp haline gelen Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü 2014 yılında da elde ettiği madalyalar ve kupalarla ulaşılması zor bir rekora daha imza attı. 2013 yılda 291 derece elde eden mavi beyazlılar, 2014 yılında bu sayıyı 35 derece arttırarak, 2014 yılındaki başarı sayısını 326’ya çıkardı. 326 derecenin 109’unda altın, 103’ünde gümüş, 114’ünde ise bronz madalya kazanan mavi beyazlı kulübün yönetimi bu başarısını mütevazi bir şekilde kutladı.
Yönetim kurulunu toplantılarını farklı bir spor tesisinde gerçekleştiren Kağıtspor yönetimi, son yönetim kurulu toplantısını Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Atış poligonunda yaptı. İslam Yücel başkanlığındaki yönetim kurulu toplantısına, İkinci Başkan Hamza Bakkal, Genel Sekreter Fatih Özkaraaslan, yönetim kurulu üyeleri, Yasin Özlü, Kemal Ceylan, Ömer İslamoğlu, Muhammed Feyzi Karabıyık, Erhan Öztürk, Yasin Bulut, Fikret Yıldız, Ömer Bahadır Özyılmaz ve Spor Şube Müdürü Doğa Ergün katıldı.
Toplantının ardından Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü yönetim kurulu üyeleri mavi beyazlı üzerinde “Şampiyon Kağıtspor kulübü” yazan şampiyonluk pastasını kesti. Kulüp Başkanı Yücel, yönetim kurulu üyelerine hitaben yaptığı konuşmada, “Kağıtspor camiası büyük bir camia. Bunu Uluslararası gittiğimiz şampiyonlarda daha da iyi görüyoruz. Amatör spor branşlarında kazandığımız bu başarılarla köklü bir kulüp olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bu başarımızı 2015 yılında da artarak sürdüreceğiz” dedi.