Kahraman polis memuru gözlerini açtı!

Kahraman polis memuru gözlerini açtı!

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda 28 Haziran akşamı düzenlenen ve 45 kişinin hayatını kaybettiği saldırı öncesinde IŞİD'li teröriste kimlik sorarak canlı bombaların saldırı planını bozan polis memuru Ahmet Berker'in Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Servisi'ndeki tedavisi sürüyor.

Kimlik sorduktan sonra teröristin silahından çıkan 3 kurşunla karnından yaralanan polis memuru Berker, karaciğer ve pankreasından ikinci ameliyatını da geçirdi.

EŞİNİN DOĞUMUNA SAYILI GÜN KALDI


Türkiye'nin konuştuğu kahraman polisin 10 gün içinde bir kız çocuk dünyaya getirecek olan eşi Mukaddes Berker ise eşinin tedavi gördüğü yoğun bakım servisinin önündeki bekleyişini sürdürüyor. Hastane yönetimi tarafından acil bir duruma karşı özel oda tahsis edilen Mukaddes Berker ile hasta yatağındaki eşi Ahmet Berker 'Zeynep Erva' ismini verecekleri çocuklarını beklerken, önemli bir gelişme yaşandı.

Geçirdiği ameliyatların ardından Berker geçtiğimiz günlerde ilk defa makineden çekilerek uyandırılmaya başlandı. Şoka girmemesi için yavaş yavaş uyandırılan Berker'in gözünü açtığında ilk sözü "Neredeyim?" oldu. Bu sözü sonrasında heyecanlandığı düşünülerek tekrar makineye bağlanan Berker, çocuğuyla birlikte yeniden doğacağı günü bekliyor.