"kalbimiz Sinema İçin Atıyor" Dedi Dört Altın Madalya Kazandı

"kalbimiz Sinema İçin Atıyor" Dedi Dört Altın Madalya Kazandı

Akbank’ın 33. İstanbul Film Festivali için hazırlanan "Kalbimiz Sinema İçin Atıyor" projesi 4 altın madalyaya layık görüldü.
Dünyanın en prestijli ödül organizasyonlarından “Stevie Awards” Akbank’ın 33. İstanbul Film Festivali için hazırladığı "Kalbimiz Sinema İçin Atıyor" projesini 4 altın madalya ile ödüllendirdi. Akbank, internette gerçekleştirdiği dijital iletişim projeleri ile 15 Stevie ödülünün 9 tanesini kazandı.
33. İstanbul Film Festivali için hazırlanan "Kalbimiz Sinema İçin Atıyor" projesi ile, dünyanın en prestijli ödül organizasyonlarından "Stevie Awards"da, "Yılın Dijital Pazarlama Kampanyası" da dahil olmak üzere 4 kategoride birden altın Stevie kazandı. Akbank, "Kalbimiz Sinema İçin Atıyor” projesi ile "Yılın Dijital Pazarlama Kampanyası"nın yanında, "Sanat ve Eğlence Alanında Yılın İletişim ve PR Kampanyası", "Kültür ve Sanatta Yılın Pazarlama Kampanyası" ve "Yılın Düşük Bütçeli Pazarlama Kampanyası" kategorilerinin tümünde "Altın Madalya"nın (Gold Stevie Winner) sahibi oldu.
“KALBİMİZ SİNEMA İÇİN ATIYOR” ÇOK YÖNLÜ BİR KAMPANYA
33. İstanbul Film Festivali için hazırladıkları "Kalbimiz Sinema İçin Atıyor” projesi ile Yılın Dijital Pazarlama Kampanyası da dahil olmak üzere 4 kategoride altın Stevie kazanmaktan mutluluk duyduklarını dile getiren Akbank Kurumsal İletişim Bölüm Başkanı Murat Göllü, “Akbank olarak bankacılık ürün ve hizmetlerimizin yanı sıra düzenlediğimiz kampanyalarımıza da yüksek teknolojiyi uygulamaya özen gösteriyoruz. "Kalbimiz Sinema İçin Atıyor" projesi, aldığı ödüllerin de yansıttığı şekilde çok yönlü bir kampanya oldu. 33. İstanbul Film Festivali boyunca sinemaseverlerin filmlere olan tutkusunu ve farklı film türlerinin kalp atışlarına etkisini, vücutlarına taktıkları özel nabız ölçerler ile ölçtük. Filmler sırasında izleyicilerin kalplerinin nasıl attığını gösteren grafikleri internette ve metro duvarlarındaki dijital projeksiyonlarda gösterdik. Ayrıca projeye katılan her izleyicinin kendi kalp atış grafiğini görmesini sağladık. Kampanyamız sayesinde filmlerle kurduğumuz duygusal bağı verilere dökerek, sinemaya farklı ve yenilikçi bir bakış açısı getirdik” dedi.