Kalemci Mhp Marmaris İlçe Başkanlığına Aday

Kalemci Mhp Marmaris İlçe Başkanlığına Aday

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Marmaris İlçe teşkilatının 25 Ocak’ta gerçekleştireceği İlçe Kongresinde MHP İlçe Başkanı Fatih Kaplan’ın ardından , Parti üyesi ve Marmaris Spor Kulüp Başkanı Kemal Kalemci, başkanlığa aday olduğunu açıkladı. Kalemci’yi partinin eski ilçe başkanları ile çok sayıda partilinin desteklediği belirtildi.
25 Ocak tarihinde gerçekleşecek MHP Marmaris İlçe Başkanlığı kongresi öncesi adaylar kendini göstermeye başladı. Uzun yıllar, MHP Marmaris İlçe teşkilatında yönetim kurulu üyeliği ve başkan yardımcılığında bulunan Marmaris Spor Kulüp Başkanı Kemal Kalemci parti binasında düzenlediği basın toplantısıyla başkan adaylığını açıkladı. Eski ilçe başkanları Gürbüz Gürcoşkun, Ali Aygün , Muzaffer Ustabaş ve çok sayıda MHP’li üyenin Kemal Kalemci’ye destek amaçlı arkasında saf tutması dikkat çekti.
Kemal Kalemci basın toplantısında yaptığı açıklamada, dava arkadaşlarının ve MHP’nin tabanından gelen yoğun talepler ve istekler üzerine MHP Marmaris İlçe Başkanlığına aday olduğunu söyledi. 25 Ocak’ta gerçekleşecek ilçe kongresinin parti içi birlik ve bütünlüğü pekiştireceğine işaret eden Kalemci şöyle konuştu: “Ülkemizin içerisinde bulunduğu sıkıntılı ortamda hiçbir ülkücünün hiçbir MHP’linin kenarda bekleme lüksü yoktur. Hep beraber üstümüze düşen sorumlulukları yerine getireceğiz. Bir olacağız, bütün olacağız, güçlü olacağız.Marmaris MHP’ye yakışır, herkese örnek olacak bir kongre süreceği yaşayacağımıza inancım tamdır. Bu yüzden kongremizin şimdiden hayırlara vesile olmasını diliyorum”