KALP KRİZİNDEN ÖLEN ÖĞRETİM ÜYESİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

KALP KRİZİNDEN ÖLEN ÖĞRETİM ÜYESİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Pamukkale Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsmail Çetişli, geçirdiği kalp krizi sonrası yaşamını yitirdi. 60 yaşında hayata veda eden Prof. Dr. Çetişli için Fen Edebiyat Fakültesi’nde tören düzenlendi. Törende Prof. Dr. Çetişli’nin ailesi ve öğrencileri gözyaşı döktü.
Törene Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, öğretim üyeleri, öğrenciler ve merhum Prof. Dr. İsmail Çetişli’nin yakınları katıldı. Düzenlenen törende ilk olarak Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili Ve Edebiyatı Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsmail Çetişli’nin öz geçmişi okundu. Ardından da Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı konuşma yaptı. Rektör Bağcı, Prof. Dr. Çetişli’nin vefatının üniversiteyi yasa boğduğunu söyledi.
Rektör Bağcı, “Bugün üniversitemiz için çok hüzünlü bir gün. Pamukkale Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili Ve Edebiyatı Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsmail Çetişli yaşamını yitirdi. Kendisi üniversitemiz adına önemli çalışmalar yapan ve çok değerli bir kardeşimizdi. Ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum” dedi.
Rektör Bağcı’nın konuşmasının ardından Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili Ve Edebiyatı Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsmail Çetişli’nin bir öğrencisi yazdığı metni okudu. Prof. Dr. Çetişli’nin cenazesi memleketi Tavas’ta toprağa verildi.