Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Bursa

Kanserli öğrencinin son sözleri yürek burktu

Bursa'da, 16 yaşındaki görme engelli Ümit Aslan, yakalandığı amansız hastalık neticesinde hayatını kaybetti. Aslan'ın, 5 ay önce okul için kaydedilen görüntülerde, "Gözlerin görseydi ilk neyi görmek isterdin" sorusuna verdiği cevap, herkesi hüzne boğdu.

Yayınlanma:
Kanserli öğrencinin son sözleri yürek burktu

Nizam Karasu İmam Hatip Lisesi meslek dersleri öğretmeni Merve İkiz tarafından 5 ay önce hazırlanan ve okulun sosyal medya hesabından paylaşılan “Gönül gözüyle gören inci taneleri” adlı sohbette, Ümit Aslan, “Gözlerin görseydi ilk neyi görmek isterdin” sorusuna verdiği cevapla herkesi hüzünlendirdi. Aslan’ın “Kabe’yi görmek isterdim” dediği görüntüler izleyenleri ağlattı. 

Bir süredir kanser hastalığı ile mücadele eden ve tedavi gördüğü Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde önceki gün vefat eden Ümit Aslan, Fatih Camii’nde kılınan cenaze namazını müteakip Hamitler Mezarlığı’na defnedildi. 

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler