Kapaklıspor Boks Takımı, Kapaklı Belediye Başkanı Mandalı’yı Ziyaret Etti

Kapaklıspor Boks Takımı, Kapaklı Belediye Başkanı Mandalı’yı Ziyaret Etti

Trabzon’da yapılacak Türkiye Gençler Ferdi Boks Şampiyonası’na katılacak olan Kapaklıspor Boks Takımı, antrenör ve yöneticileri ile birlikte Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı ziyaret etti.
Şampiyona öncesinde Kulüp Başkanı Adem Yavaş, antrenörü Sedat Yaka ve sporcular ile birlikte Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı makamında ziyaret ederek, destek istedi. Ziyarette konuşan Kapaklı Spor Boks Şubesi Antrenörü Sedat Yaka, "Trabzon’da yapılacak olan Türkiye Gençler Ferdi Boks Şampiyonası öncesi Belediye Başkanımızı ziyaret etmek istedik. Şampiyonadan başarılı bir şekilde ayrılarak, ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Bizlere maddi ve manevi desteklerinden dolayı Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz" dedi.
Her zaman gençlerin ve sporcuların yanında olmaya devam edeceklerini bildiren Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "Ben de sporu seven ve geçmişte sportif faaliyetlere katılan bir kardeşiniz olarak geleceğimizin teminatı olan gençlerimize ve sporcularımıza her zaman destek olacağım. Belediye olarak spora ve gençlerimize büyük önem veriyoruz. Bugün olduğu gibi yarın da spora destek olacağız" diye konuştu.
Bir şehrin yapılanması, planlaması ve inşası kadar o şehirde yaşayan bireylerin ihtiyacı olan ve hem bedensel hem de ruhsal gelişmesine katkı sağlayan spor yatırımlarına da önem vermek zorunda olduklarını belirten Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "Sporcuya ve spora desteklerimiz artarak devam edecek" dedi.
Sporu ve sporcuyu seven bir belediye başkanı ile birlikte çalışmaktan son derece memnun olduklarını belirten Kapaklıspor Başkanı Adem Yavaş, "Belediye Başkanımıza kulüplerimize verdiği desteklerinden dolayı tekrar teşekkür ediyorum" ifadelerini kaydetti.