KAR FESTİVALİ SONA ERDİ

KAR FESTİVALİ SONA ERDİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi ile Kabadüz Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği "10. Kar Festivali" renkli görüntülerle sona erdi.
"10. Çambaşı Kar Festivali" büyük bir katılımla gerçekleştirildi. Ordu’nun Kabadüz ilçesinde 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası’nda 10’uncusu düzenlenen "Kar Festivali" renkli görüntülere sahne oldu. Ordu Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde düzenlenen etkinliklerde il içinden ve il dışından yüzlerce vatandaş katıldı. Festivalde düzenlenen kızak yarışları ve kar üstünde güreşler renkli görüntüler oluşturdu. Kızakla kayarak keyifli bir şenlik geçiren Ordulular mutlu olduklarını dile getirdiler. Genç güreşçiler ise rüzgarı ve soğuk havaya aldırış etmeden güreşerek 1. olmak için yarıştı. Program kapsamında belediye ekipleri etkinliklere katılanlara turşu, dev kazanlarda kaynatılmış patates haşlaması, pancar çorbası gibi yöresel ürünler ikram etti.
Festivale Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Şeref Çakmak, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, ilçe belediye başkanları, ak parti il ve ilçe teşkilatları başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
"HER ŞARTTA HİZMETLERİMİZ DEVAM EDECEK"
Festivalde konuşan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, soğuk havaya rağmen festivale katılım gösteren herkese teşekkür etti. Olumsuz hava şartlarının gelip geçici olduğunu önemli olanın yaşanan güzellikler olduğunu belirten Yılmaz, "Hava şartları olumsuz olsa da bizim vatandaşımıza hizmet konusunda sosyal faaliyetlerimizi sürdürmemiz gerekiyor. Hava biliyoruz ki çok kötü ama dayanabiliyorsanız bu eğlencenin tadını çıkarın" dedi.
Programda konuşan Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu da kış günü içerisinde soğuk havaya rağmen şenliğe katılanlara teşekkür etti. Çambaşı Yaylası’nın hem yazın hem de kışın çok güzel olduğunu belirten Balkanlıoğlu, bu tip etkinliklere imza atan tüm yöneticilere başarılar diledi.
Çambaşı Yaylası’nda bu yıl 10’uncusu düzenlen ’Kar Festivali’ ünlü sanatçı Gaye Aksu’nun konserinin ardından sona erdi.