Kar ve yağmur tüm yurtta etkisini gösteriyor!

Kar ve yağmur tüm yurtta etkisini gösteriyor!

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, adıyaman'da yarın havanın Sabah saatlerinde yer yer kuvvetli yağmurlu, Elazığ, Malatya, Bingöl ve Tunceli'de karla karışık yağmurlu, yüksek kesimlerde kar yağışlı geçeceği bildirildi.
Perşembe günü ise gece saatlerinden itibaren yağışların etkisini artırarak kuvvetli kar yağışına dönüşeceği belirtilen açıklamada, sıcaklılarda 4-8 derece azalma beklendiğinden ulaşımda aksama, sis, pus,buzlanma ve don olayı gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların ve yetkililerin tedbirli olması gerektiği kaydedildi.
KAR VE YAĞMUR TÜM YURDU KAPLADI!
MARMARA
Parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, zamanla Edirne ve Kırklareli çevreleri ile bölgenin güney ve doğusunda yer yer karlakarışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bölgenin doğusunda kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın: kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) şekilde eseceği tahmin ediliyor.
BURSA  °C,  10°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerine kadar kuvvetli olması bekleniyor.
EDİRNE  °C,  4°C
Parçalı ve çok bulutlu yağmur, zamanla karlakarışık yağmur ve kar yağışlı
ISTANBUL  °C,  8°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerine kadar kuvvetli olması bekleniyor.
KIRKLARELI  °C,  5°C
Parçalı ve çok bulutlu yağmur, zamanla karlakarışık yağmur ve kar yağışlı
EGE
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, kıyılarının yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, gece saatlerinden sonra Kütahya çevrelerinin karlakarışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; İç kesimlerinde kuvvetli, İzmir, Aydın, Denizliçevrelerinde çok kuvvetli ve şiddetli, Muğla çevrelerinde aşırı olması bekleniyor. Rüzgarın; kıyılarında kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak eseceği tahmin ediliyor.
A.KARAHISAR  °C,  12°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların kuvvetli olması bekleniyor.
IZMIR  °C,  14°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların çok kuvvetli yer yer şiddetli olması bekleniyor.
MANISA  °C,  14°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların kuvvetli olması bekleniyor.
MUĞLA  °C,  12°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; aşırı olması bekleniyor.
AKDENİZ
Parçalı ve çok bulutlu, Batı Akdeniz ile zamanla bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak, kıyılarının yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların batısında kuvvetli, Isparta'nın güney ilçeleri ve Burdur'un doğu ilçelerinde çok kuvvetli ve şiddetli, Antalyaçevrelerinde aşırı olması bekleniyor.
ADANA  °C,  20°C
Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu akşam saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı