Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Bursa

Karacabey’e taziye evi

Karacabey Belediyesi tarafından Yeni Mahalle’ye kültür ve taziye evi inşa edilecek. 

Yayınlanma:
Karacabey’e taziye evi

Yeni Mahalle’de yapılacak kültür ve taziye evinin yerinde incelemelerde bulunan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’a AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin ve mahalle halkı eşlik etti. 


Kültür ve taziye evi yapımına önümüzdeki günlerde başlanılacağını söyleyen Başkan Ali Özkan, ”Halkımızın talebi doğrultundan mahallemize kültür ve taziye evi yapıyoruz. 2 katlı ve 400 metrekare olacak kültür ve taziye evini yapmak için Yeni Mahalle’de arsa satın aldık.

İLGİLİ HABER Prof. Dr. Şükrü Ersoy Bursa’daki Fay Hattı Hakkında Değerlendirmelerde Bulundu
Karacabey Belediyesi tarafından Yeni Mahalle’ye kültür ve taziye evi inşa edilecek. 

Buraya yapılacak kültür ve taziye evi, Yeni Mahalle, Gazi Mahallesi ve Sırabademler Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlarımıza hitap edecek. Projemizi çizdirdik ve en kısa sürede ihaleye çıkacağız. Güneydoğu’dan ilçemize göç eden vatandaşlarımızın bu ihtiyacını gerçekleştirmek maksadıyla bu projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kültür ve taziye evimizin bu yöredeki vatandaşlara hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı. 

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler