Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Yerel Samsun

Karadeniz Bölgesi’nde 3 Bin 222 Gemi Denetlendi

Türkiye Hudut Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü (HSSGM) Karadeniz Bölge Baştabipliği Baştabibi Dr. Mehmet Çelik, "2014 yılının ilk 10 ayında 3 bin 222 gemi denetlendi" dedi.Baştabip Dr. Mehmet Çelik, Karadeniz Bölgesi’nde yaptıkları...

Yayınlanma:

Türkiye Hudut Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü (HSSGM) Karadeniz Bölge Baştabipliği Baştabibi Dr. Mehmet Çelik, “2014 yılının ilk 10 ayında 3 bin 222 gemi denetlendi” dedi.
Baştabip Dr. Mehmet Çelik, Karadeniz Bölgesi’nde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Karadeniz Ereğli ile Artvin illeri arasındaki sahil şeridinde gemiler, gemi adamları ve seyahat sağlığı ile ilgili çalışmalar yaptıklarını söyleyen Çelik, “2014 yılının ilk 10 ayında sahillerde yapmış olduğumuz çalışmalarda 3 bin 222 gemi ve 3 bin 900 gemi adamı denetlendi. Ayrıca bin 500 kişiye de yurt dışına çıkmadan önce gidecekleri ülkelerde yakalanabilecekleri hastalıklardan olan tifo, sıtma ve sarıhummaya karşı bin 500 kişiye aşı yapıldı” dedi.
Türkiye Hudut Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü Karadeniz Bölge Baştabipliği olarak bölge genelinde 50 personelle çalışma yaptıklarını söyleyen Baştabip Dr. Mehmet Çelik, “Karadeniz Bölgesi’nde tabiplik olarak yaklaşık 50 personelle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Acil olan durumlarda bakanlığımıza bağlı olan Halk Sağlığı Müdürlüğü, 112 Ambulans Başhekimliği, İl Kamu Hastaneleri Birliği ve İl Sağlık Müdürlüğü’nden destek ve yardım alarak koordineli çalışmalar yürütüyoruz” diye konuştu.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler