Karadeniz: “hırsımızı Galibiyetle Süslemek İstiyoruz”

Karadeniz: “hırsımızı Galibiyetle Süslemek İstiyoruz”

Bölgesel Amatör Lig 8. Grup’ta Didim Belediyespor’a deplasmanda 1-0’lık skorla mağlup olan İncirliova Belediyespor’un antrenörü Halit Karadeniz, alternatifi az kadroyla ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
Zorlu bir deplasman maçı oynadıklarını ifade eden Karadeniz, ilk 15-20 dakikada istediklerini sahaya yansıtamadıklarını söyledi.
20. dakikanın ardından rakiplerini kontrol altına aldıklarını belirten Karadeniz, “Oyun istediğimiz gibi devam ederken 45+’da yediğimiz gol bizi soyunma odasına moralsiz götürdü. İkinci yarı gol bulmamız için riske girmemiz gerekiyordu. Riske girdik ama golü bulamadık” dedi.
Fiziksel anlamda daha iyiye gittiklerini ve bunu sevinçle karşıladıklarını kaydeden Karadeniz, “Gol yollarındaki eksikliğimizi de geliştirebilirsek çok daha iyi bir takım olacağımızı düşünüyorum. Dar bir kadroya sahibiz, alternatifimiz az. Ama elimizdeki kadro ile en iyisini yapacağımıza inanıyorum. Didim maçında sahada iyi mücadele eden ve pes etmeyen bir takım vardı. Umarım bu hırsımız ve isteğimizi galibiyetle süsleriz” diye konuştu.