Karadeniz Yazarlar Birliği’nden, Başkan Gümrükçüoğlu’na Teşekkür Ziyareti

Karadeniz Yazarlar Birliği’nden, Başkan Gümrükçüoğlu’na Teşekkür Ziyareti

Karadeniz Yazarlar Birliği Genel Başkanı Esra Ala Türkmen, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, 20-26 Ekim tarihlerinde Trabzon’da düzenlenen uluslararası edebiyat festivaline verdiği katkılardan ötürü Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na teşekkür etti.
Başkan Gümrükçüoğlu’nu makamında ziyaret ederek teşekkür plaketini takdim eden Karadeniz Yazarlar Birliği Başkanı Türkmen, “Festivalimize olan katkılarınız yadsınamaz. Çok büyük katkılarınız oldu. En başta verdiğiniz sözleri yerine getirdiniz. Bize hep destek oldunuz, siz ve kültür müdürlüğünüz her zaman yanımızdaydınız. Bunun için size çok teşekkür ediyorum. Festivalimizi sahiplendiğiniz için teşekkür ediyorum. Bu birincisi oldu, inşallah daha başka festivallerde de Trabzon’umuzu gururla temsil edeceğiz” dedi.
Trabzon’un bir sanat kenti olduğunu ve edebiyata, edebiyat için düzenlenen etkinliklere destek olmaktan büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu ise, “Karadeniz Yazarlar Birliği’ni kutluyorum. Sanat, kültür ve edebiyat şehri olan Trabzon’umuzda uluslar arası edebiyat festivalini düzenleyerek komşu ülkelerimiz ve diğer ülkelere örnek olacak şekilde bir birlikteliğe imza attılar. Edebiyatın eserler birlikte nasıl ülkeleri birbirlerine yaklaştırdığını, halkları kaynaştırdığını göstermiş oldular. Ben kendilerine çok teşekkür ediyorum. Trabzon Büyükşehir Belediyesi olarak tüm çalışmalarında desteklerimizin her zaman yanlarında olacağını ifade ediyorum” diye konuştu.