Karaduman, Kongre Sürecini Değerlendirdi

Karaduman, Kongre Sürecini Değerlendirdi

AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, 1 Kasım 2014 tarihinde başlayıp 22 Şubat 2015 tarihinde sona erecek olan kongre süreci değerlendirdi.
AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar’ın başkanlığında bilgilendirme toplantısının ardından seçim takviminin ilçe başkanlarına tebliğ edildiğini ifade eden Başkan Metin Karaduman, “İl Başkanlığımızın başkanlığında ilçe başkanlarımızla ilgili AK Parti beşinci olağan kongresiyle bilgilendirme toplantısı yapıldı. Seçim takvimi de sisteme yüklenerek bizlere tebliğ edildi” dedi.
15 Eylül 2014 tarihi itibariyle kongre çalışmalarının başlayacağını dile getiren Başkan Karaduman, “15 Eylül 2014 pazartesi günü itibariyle resmi olarak 5. Kongre çalışmalarımız teşkilat olarak başlamış olacak. Bizler teşkilatta oluşturacağız komisyon ile kongre takvimini en sağlıklı bir şekilde daha da güçlenerek bu çalışmaları devam ettireceğiz” diye konuştu.
“KONGRELER; GÜÇ TOPLAMA, YENİLENME SÜREÇLERİDİR”
Kongrelerin; güç toplama, yenilenme, birleştirme süreçleri olduğunu ifade eden Başkan Karaduman, şöyle dedi:
“Kongreler bildiğimiz gibi güç toplama, birleştirme ve önümüzdeki yapılacak seçimlerde yeni arkadaşları da parti bünyesine kazandırmak suretiyle yenilenme süreçleridir. Bu süreçte biz de AK Parti teşkilatları olarak en başarılı bir şekilde tamamlayıp 2015 tarihide yapılacak genel seçimlerine daha enerji dolu daha zinde bir teşkilat oluşturup AK Parti’nin çıtasını yükseltmek tüm teşkilat mensupları ile birlikte 2015 seçimlerine iyi teşkilatlarla girmek için bu çalışmaları sürdüreceğiz. Kongre takvimi ile ilgili de Perşembe günü genel merkez genel başkan yardımcımız ve genel merkez teşkilat başkanımız başkanlığında yapılacak toplantıya katılacağız. Daha sonra pazartesi günü resmi olarak kongre takvimimizi başlatmış olacağız. Kongre takvimi içerisinde delege seçimleri, belde kongreleri, ilçe kongreleri ve il kongreleri var. Resmi olarak kongre tarihi 1 Kasım 2014’te başlayıp 22 Şubat 2015 Pazar günü bütün Türkiye’de tamamlanacak. Bizler de ilçemizde yapılacak kongre tarihini önümüzdeki süreçte yapacağım toplantılarda belirleyip hazırlıklarımızı da o şekilde tamamlayacağız. Ümit ediyorum ki kongrelerimiz AK Parti’ye yakışan şenlik havasında geçecektir. Kongreler tamamlandıktan sonra daha güçlü bir teşkilatları oluşturmuş olacağız. Bölgemiz ve ilimiz için hayırlı olsun temennisinde bulunuyorum.”