Karakelle Ve Başsoy Sanayi Esnafı İle Biraraya Geldi

Karakelle Ve Başsoy Sanayi Esnafı İle Biraraya Geldi

AK Parti Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle ve Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy Yeni Sanayi Sitesini ziyaret ederek site esnafı ile bir araya geldiler.
Sabah kahvaltısı eşliğinde gerçekleşen toplantıya bölge esnafı yoğun bir katılım sağladı. Sanayi sitesi esnafının istek ve sorunlarını dinleyerek sorunların çözümüne yönelik görüş alışverişinde bulunan Başkan Başsoy, "Her şey hemşehrilerimizin yaşamını kolaylaştırmak için. Sosyal ve kültürel belediyeciliğin sorumluluklarını yerine getirerek Erzincan’ı yaşanabilir bir şehir haline getiriyoruz. Bundan sonraki süreç içinde de çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam edecek" dedi.Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle ise, sanayi esnafının sorunlarının çözümü noktasında gerekenin yapılacağını ifade ederek oniki yıllık AK Parti iktidarının ülke ekonomisine yaptığı katkıları anlatarak yaşanan sıkıntıların en kısa sürede çözüme kavuşacağını söyledi. Konuşmasında Belediye çalışmalarından da bahseden Karakelle “Belediyecilik bizim işimiz. Şehrimizde yürütülen çalışmalar ile kentimizi 2023’e el birliğiyle hazırlıyoruz.” dedi.
Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren sanayi esnafı AK Parti Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle ve Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy’a teşekkür etti.