KARAOSMANOĞLU KÖYLERİ ZİYARET ETTİ

KARAOSMANOĞLU KÖYLERİ ZİYARET ETTİ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Kandıra’nın 6 köyünü gezdi.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Kandıra’nın 6 köyünü ziyaret etti
Kandıra’nın Duraçali, Babaköy, Duraklı, Özbey, Esentepe ve Kanatlar köylerinde inceleme yapan Başkan Karaosmanoğlu, vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Karaosmanoğlu’na, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken ve AK Parti İlçe Başkanı Yunus Özder, Kandıra Belediyesi meclis üyeleri de eşlik etti.
Köylerde yoğun bir ilgiyle karşılaşan Başkan Karaosmanoğlu, " Hizmetlerimizin karşılığında köylü kardeşlerimin yüzünde ki gülümsemeyi gördükçe bizde mutlu oluyoruz. Elbette köylerde yapacağımız daha işler var. Bunları da tamamlayarak köylü kardeşlerimizin hayatlarını daha konforlu biçimde sürdürmelerini arzu ediyorum. Sizlerin verdiği emanete sahip çıkarak, şehrimizi yönetmeye çalışıyoruz. Gücümüzü sizden aldığımızı belirtmek isterim. Yüzünüzde ki tebessüm eksilmemesi için, ekip arkadaşlarımızla beraber tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerinin yanı sıra hedeflerinin 2023 olduğunu belirterek,
"Kandıra’da su problemini çok şükür aştık. Şebekelerimizi ve kanalizasyonlarımız da yenileyerek eksiklikleri tamamlıyoruz. Daha önce ki yıllarda bitirdiğimiz birçok köyümüz vardı. Görülen eksiklileri de planlayarak yatırım programımıza alıyoruz. 2023 yılına kadar hükümetimizin koyduğu hedef olan Cumhuriyetimizin 100. yılına köylerimizi hazırlıyoruz" şeklinde konuştu.
Köy ziyaretlerin de milletvekilliği seçimlerine de değinen Başkan Karaosmanoğlu, "Haziran seçimleri ülkemizin çok önemlidir. Hükümetimizin dışında kalan partiler, ülkeye hizmet etmek için siyaset yapmıyorlar. Proje bakımdan üretkenlikleri yok denecek kadar az. Halktan uzak siyaset yaptıklarını da görüyoruz. Genel seçimler ülkemizin geleceği için çok önemli. Elbette vatandaşımızın tercihine bizim saygımız var. Demokrasilerin kültüründe de bu vardır. Bize oy vermiş vermemiş her vatandaşımızın hizmetini yapmak için büyük gayret içinde oluyoruz. Tüm imkanlarımızı halkımızın hizmetine verimli sunmak başlıca görevimiz. Önceliklerimizi belirleyerek yatırımlarımızı gerçekleştiriyoruz. Sizin verdiğiniz vergilerle bu hizmetleri gerçekleştiriyoruz. Bu emanete gözümüz gibi bakıyoruz. Sizlerden istediğimiz milletvekilliği seçimlerinde sandığa gitmeniz oyunu kullanmanız ve ona sahip çıkmanızdır" dedi.